Casa Regală a Marii Britanii a fost cutremurată din temelii atunci când ducii de Sussex au decis să părăsească reşedinţa şi să renunţe la titluri pentru a începe o nouă viaţă la mii de kilometri depărtare, în Canada. După ce cuplul rebel a părăsit Marea Britani, în presa internaţională au apărut o multitudine de speculaţii privind afacerile de viitor ale celor doi. Iată că Meghan Markle nu a pierdut deloc timpul şi a găsit un proiect pe placul său pentru care va depune timp şi energie.


Meghan Markle a avut o viaţă trrăită în lumina reflectoarelor chiar înainte de a-l cunoaște pe cel care avea să îi devină soț. În scurta carieră de actriță, Meghan s-a remarcat prin rolul deținut în serialul Suits, dar se pare că nu dorește să se întoarcă la zumzetul de la Hollywood în ciuda faptului că a primit oferte financiare caree cu greu ar putea fi ignorate de oricine.

meghan-markle-suits.jpg

meghan markle suits
Meghan Markle, în rolul lui Rachel Zane, în serialul Suits

Meghan visează să întruchipeze cândva un personaj dintr-un film cu superoi, însă până va veni acel moment se pare că a acceptat să colaboreze cu Disney. Disney Nature a anunțat că Ducesa de Sussex va nara documentarul Elephant care va fi lansat pe platforma Disney+ pe data de 3 aprilie. „Elephant”, regizat de Mark Linfield, Vanessa Berlowitz şi Alastair Fothergill, va avea premiera pe Disney+ în aceeaşi zi cu documentarul „Dolphin Reef”, narat de actriţa Natalie Portman.

Talentul actoricesc al ducesei de Sussex, contestat vehement de fratele său

Tom, fratele ducesei de Sussex, nu a ratat ocazia de a arunca cu noroi în sora mai mică. El a susținut că Meghan nu va fi niciodată o actriță celebră, ci una de duzină, neînsemnată, pe care regizorii și producătorii de film nu se vor lupta să o angajeze.

profimedia-0494510294.jpg

meghan markle si tatal sau
Meghan Markle s-a îndepărtat de tatăl său după ce acesta a jignit-o în repetate rânduri
Foto profimedia

„Meghan ar trebui să nu mai fie cu nasul pe sus, să își sune tatăl și să facă pace cu cei din familia sa”, a conchis, pe un ton aspru, Tom Markle. „Am vorbit cu tata la telefon şi recunoaşte că a procedat greşit în anumite chestiuni, vrea doar să se împace cu Meghan şi să îşi vadă nepotul, căci nu mai are mult de trăit”, a declarat Tom, conform dailymail.co.uk.

 
 
Loading...