Meghan Markle sfidează criticile! Ducesa plănuiește să organizeze al doilea baby shower, deși primul a fost extrem de scump!

Ultima actualizare:

    Meghan Markle este extrem de emoționată de venirea pe lume a primului ei copil Foto Getty Images
Meghan Markle este extrem de emoționată de venirea pe lume a primului ei copil Foto Getty Images

După ce a cheltuit o avere pe petrecerea organizată în cinstea venirii pe lume a bebelușului ei, în New York, evenimentul respectiv durând 5 zile și adunând mai multe vedete internaționale la un loc, se pare că acum Meghan Markle își dorește un al doilea baby shower, organizat în Marea Britanie de această dată, chiar dacă a fost criticată aspru pentru prima ei inițiativă de acest gen. Iată cine ar putea fi invitații!

Viața de Ducesă de Sussex o „plimbă” pe Meghan Markle între două extreme. Soția Prințului Harry se bucură de multă admirație din partea fanilor Casei Regale Britanice, însă există și unele momente în care Meghan este și „pusă la colț” din cauza deciziilor pe care le ia, care intră în contrast cu latura de bun samaritean pe care Ducesa de Sussex dorește să o afișeze. 

Meghan Markle organizează a doua petrecere pentru bebelușul din burtică 

În presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora fosta actriță ar mai organiza încă o petrecere pentru bebelușul din burtică, de data aceasta în Marea Britanie, după ce baby shower-ul dat de ea în New York l-a costat pe Prințul Harry o avere! 

Este de la sine înțeles că cei doi viitori părinți sunt extrem de entuziasmați de venirea pe lume a primului lor copil și că își doresc să sărbătorească marele eveniment în avans, însă aceste petreceri scumpe nu se potrivesc întocmai cu latura filantropică pe care cei doi Duci de Sussex au arătat-o lumii în ultima perioadă. 

La eveniment va fi prezentă și mama lui Meghan Markle, Doria Ragland
La eveniment va fi prezentă și mama lui Meghan Markle, Doria Ragland

Totuși, presa britanică anunță că a doua petrecere dată în cinstea bebelușului regal va fi mult mai restrânsă decât prima, care a fost împânzită de vedete. Meghan s-a confruntat cu multe critici din cauza evenimentului luxuriant din New York care a durat 5 zile și a costat în jur de 350 000 £. Sfidând părerile celor din jur însă, se pare că acum Ducesa de Sussex își mai dorește un baby shower, organizat în Marea Britanie de aceasta dată. 

Meghan Markle și Prințul Harry abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul
Meghan Markle și Prințul Harry abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul

Printre invitați se vehiculează că se vor număra Victoria Beckham, o prietenă apropiată de-a cuplului regal, dar și mama lui Meghan, Doria Ragland, care va zbura special din Los Angeles pentru evenimentul în care va fi sărbătorită venirea pe lume a nepoțelului ei, după ce a ratat prima petrecere.

„Doria va fi prezentă la eveniment. Va fi ceva restrâns, cinci sau șase persoane”, a explicat o sursă pentru Mirror. Dacă la prima petrecere au fost invitate staruri precum Serena Williams și Amal Clooney, se pare că de data aceasta Meghan va sărbători alături de câțiva apropiați. Se vehiculează că Ducesa de Sussex ar fi plănuit evenimentul inițial la concacul Frogmore din Windsor, însă această iformație nu este sigură în prezent, din cauza renovărilor care au loc acolo. Petrecerea ar putea fi organizată, astfel, chiar la Palatu Buckingham. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net