Meghan Markle și-a acuzat tatăl că încearcă să-i exploateze mariajul: «Lasă-ne să ne trăim viața în liniște!»

Ultima actualizare:
Thomas Markle a fost acuzat de fiica lui că dorește să îi exploateze relația cu Prințul Harry
Thomas Markle a fost acuzat de fiica lui că dorește să îi exploateze relația cu Prințul Harry

Încă de când fosta actriță Meghan Markle a intrat oficial în sânul familiei regale britanice, tatăl acesteia, Thomas Markle, a început să afișeze un comportament controversat. După ce nu a reușit să-și ducă fiica la altar, în ziua nunții ei, punând acest lucru pe seama operației sale pe cord pe care suferit-o la vremea respectivă, tatăl Ducesei de Sussex a dezamăgit-o pe aceasta în nenumărare rânduri, în special din cauza relației deschise pe care bărbatul o are cu presa, de când fiica lui a devenit soția Prințului Harry.

După mai multe discuții purtate cu tatăl ei, în care Meghan îl ruga pe acesta să nu mai interacționeze cu presa și să le ofere jurnaliștilor detalii din viața ei intimă alături de soțul său, având în vedere că „vorba bună” nu au adus niciun rezultat pozitiv, Ducesa de Sussex a apelat la ultimul as pe care îl mai are în mânecă. 

La scurt timp după nunta regală, soția Prințului Harry i-a trimis tatălui ei o scrisoare emoționantă, în care îi prezintă acestuia întreaga situație din perspectiva ei, explicându-i părintelui său că i-a frânt inima și că prin comportamentul afișat în ultima perioadă a reușit să o dezamăgească profund. În scrisoarea cu pricina, care a fost făcută public ulterior de Thomas Markle, contrar rugăminților fiicei lui de a-i fi respectată intimitatea, 

Ducesa de Sussex îi spune tatălui său că deși îl iubește, acesta i-a făcut foarte mult rău și nu înțelege de ce a ales să vorbească cu presa despre viața ei privată alături de Prințul Harry. 

Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lase să-și trăiască viața în pace, alături de Prințul Harry
Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lase să-și trăiască viața în pace, alături de Prințul Harry

 Meghan Markle își acuză tatăl că dorește să exploateze relația dintre ea și Prințul Harry

„Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”, sunt cuvintele emoționante scrise de Meghan Markle tatălui ei într-o scrisoare de cinci pagini. În documentul în cauză, fosta actriță descrie drama pe care o trăiește din cauza divergențelor cu membrii familiei sale, cerând-i tatălui său să pună capăt „minciunilor și dezinformărilor”. 

„Cu inima întristată îți scriu aceste rânduri pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima în milioane de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege”, sunt cuvintele cu care Meghan și-a început scrisoarea.


    Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lase să-și trăiască viața în pace, alături de Prințul Harry Foto: Getty
Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lase să-și trăiască viața în pace, alături de Prințul Harry Foto: Getty

Meghan Markle, scrisoare emoționantă pentru tatăl ei

De la nunta lui Meghan cu prințul Harry, care a avut loc în mai 2018, Thomas Markle a vorbit cu presa de mai multe ori și a dezvăluit detalii din viața Ducesei de Sussex. Pentru evita să se mai ajungă la această situație, Meghan a întrerupt o perioadă orice contact cu tatăl său, pe care această decizie la „învrăjbit” și mai tare.

Bărbatul a povestit ulterior presei că fiica lui nu l-a mai băgat în seamă de când a devenit parte din familia regală britanică. Soția prințului Harry își acuză tatăl că a a oferit presei informații greșite și îl critică pentru faptul că a refuzat ajutorul oferit de ea și viitorul ei soț, înainte de nuntă, când a suferit două atacuri de cord. Meghan susține că l-a ajutat financiar în repetate rânduri, însă după ce primea banii, acesta nu-i mai răspundea la telefon și vorbea din nou cu tabloidele. 

De asemenea, Meghan îi reproșează tatălui ei că încearcă să exploateze relația dintre ea și Prințul Harry și îi cere acestuia să o lase să își vadă de viață. „Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog să te oprești. Lasă-ne să ne trăim viața în liniște. Te rog să nu mai minți, să nu mai provoci atât de multă durere, să nu mai încerci să exploatezi relația cu soțul meu”, i-a mai spus Meghan tatălui său, prin intermediul scrisorii, potrivit Mirror.co.uk. Ca răspuns la scrisoare, Thomas Markle a făcut public documentul, în ciuda rugăminților fiicei sale, și a susținut că i se pare că lucrurile pe care Meghan i le-a scris sunt „pline de ură”. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net