Meghan Markle şi Beyoncé, faţă în faţă pentru prima dată. Ce gest surprinzător a făcut cântăreaţa

Ultima actualizare:
Meghan Markle şi Beyonce s-au îmbrăţişat şi au vorbit preţ de câteva momente
Meghan Markle şi Beyonce s-au îmbrăţişat şi au vorbit preţ de câteva momente

Programul ducilor de Sussex este unul cât se poate de încărcat. După ce au participat la finala feminină de la Wimbledon prinţul Harry şi soţia acestuia, Meghan Markle, au onorat o altă invitaţie. Cei doi s-au aflat în centrul atenţiei pe 14 iulie, la premiera europeană a filmului "Lion King". Cu toate acestea momentul cel mai discutat al serii a fost reprezentat de întâlnirea dintre ducesa de Sussex şi una dintre cele mai apreciate cântăreţe la momentul actual. Conversaţia dintre ele a fost una amicală, iar imaginile surprinse de către fotoreporterii prezenţi confirmă că Meghan şi Beyonce îşi poartă un profund respect reciproc.

Ducele şi ducesa de Sussex au participat pe 14 iulie la premiera filmului Lion King care s-a desfăşurat la teatrul Odeon din Londra. Pentru a sărbători landarea filmului compania Walt Disney a dezvăluit că ducele şi ducesa de Sussex se vor implica într-o campanie de anvergură privind protejarea populaţiei de lei din Africa. În plus compania a făcut o donaţoe considerabilă şi a subliniat că proiectul va fi demerat oficial în toamna acestui an. La finalul serii ducele şi ducesa de Sussex au avut ocazia de a-i întâlni pe cei care au făcut parte din distribuţia filmului.

Meghan Markle şi Beyonce s-au aflat în centrul atenţiei

Cu toate acestea, Meghan Markle şi Beyonce au fost în centrul atenției pe 14 iulie, la premiera europeană a filmului „Lion King”. Cele două s-au întâlnit pentru prima dată pe covorul roșu, iar fanii au apreciat momentele surprinse de către fotoreporterii prezenţi la eveniment.

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit cu personalitățile prezente, însă momentul în care aceasta o îmbrățișează pe Beyoncé a devenit preferatul fanilor, în clipurile video surprinse la eveniment auzindu-se cum vedeta o numește pe Ducesa de Sussex „prințesa mea”.

Elton John s-a numărat printre personalităţile care au participat la eveniment
Elton John s-a numărat printre personalităţile care au participat la eveniment

În plus, Beyoncé i-a spus lui Meghan că fiul ei, Archie, este minunat, iar perechile au continuat să vorbească despre copiii lor, afişând zâmebete largi. Beyonce a fost foarte entuziasmată deîntânirea cu ducesa de Sussex, judecând după faptul că artista a scris mai multe postări în care a vorbit despre soţia prinţului Harry folosind doar cuvinte de laudă.


    Elton John s-a numărat printre personalităţile care au participat la eveniment Foto:GettyImages
Elton John s-a numărat printre personalităţile care au participat la eveniment Foto:GettyImages

Serena Williams este prietena ducesei de Sussex, dar şi a lui Beyonce

Meghan Markle şi Beyonce au prieteni în comun. Serena Williams este o prietenă bună a lui Beyonce, acceptând să apară în unul dintre cele mai recente videoclipuri ale artistei, dar şi confidentă ducesei de Sussex, Meghan Markle. De altfel, Meghan a fost prezentă la finala Wimbledon pentru a-şi încuraja prietena care a ăierdut totuşi în faţa Simonei Halep, cu scorul de 6-2, 6-2.

Şi Kate şi Meghan au mers la Wimbledon în acest an, dar separat

E prima dată când cele două merg la un eveniment împreună, fără restul familiei, de când au apărut zvonuri că nu se înţeleg, conform mirror.co.uk. Ambele au mai fost la Wimbledon în acest an, dar în zile diferite. Kate, care a fost prezentă mereu la turneu din 2011, a mers la meciul englezoaicei Harriet Dart cu americanca Christina McHale. Meghan, în schimb, a mers la unul dintre meciurile Serenei Williams, care îi este bună prietenă. 

Citeşte şi:

Ce bine s-au simţit Meghan Markle şi Kate Middleton la meciul Simona Halep-Serena Williams. Au râs şi au zâmbit încontinuu

Meghan Markle a înfuriat publicul de la Wimbledon cu o pretenţie «iraţională»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net