Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit subiectul primului lor documentar pentru Netflix

Ultima actualizare:

    Printul Harry și Meghan Markle vor produce primul lor documentar pentru Netflix, Heart of Invictusfoto: Getty Images
Printul Harry și Meghan Markle vor produce primul lor documentar pentru Netflix, Heart of Invictusfoto: Getty Images

Rămași fără finanțare din partea familiei regale britanice, Meghan Markle și prințul Harry au semnat o înțelegere foarte bănoasă cu Netflix. Marți, ducii de Sussex au dezvăluit și care va fi subiectul primului lor documentar realizat pentru platforma de streaming.

Meghan Markle și soțul ei s-au angajat să producă documentare, seriale, filme și programe pentru copii pentru Netflix. Înțelegerea le-ar putea aduce ducilor de Sussex în jur de 83 de milioane de euro, cam tot atât cât a primit de la Netflix fostul președinte al SUA Barack Obama, în 2018. Un acord istoric, fără îndoială, aceasta fiind prima oară când o organizație hollywood-iană bate palma cu familia regală britanică.

Acordul semnat în septembrie 2020 începe să dea roade. Meghan și Harry au anunțat marți, 6 aprilie, subiectul primului lor documentar realizat pentru Netflix. Este vorba despre o serie despre un fenomen foarte drag prințului Harry, Jocurile Invictus.

”Prințul Harry este ambasadorul Invictus Games încă de la început, prin urmare este firesc ca prima serie produsă de Archwell să vorbească despre incredibilii atleți implicați în această competiție. Heart of Invictus îi va urmări pe competitori în timpul pregătirii lor pentru jocurile din 2022”, se arată în comunicatul oficial transmis de Netflix.

Prințul Harry, ambasador al Jocurilor Invictus

Realizată de Orlando von Einsiedel și produsă de Joanna Natasegara, seria de documentare va urmări atleți din diferite țări, soldați și veterani de război răniți și handicapați, pentru a scoate la lumină ”povești puternice despre reziliență și speranță”.

”Încă de la debutul Invictus Games, în 2014, am știut că fiecare competitor va contribui în felul său la un mozaic de reziliență și determinare. Această serie de documentare va oferi comunităților de pretutindeni o imagine asupra poveștilor emoționante și inspiraționale ale acestor competitori în timpul pregătirii lor pentru jocurile de anul viitor, organizate de Țările de Jos”, se arată într-un comunicat al ducelui de Sussex. Harry s-a declarat ”mândru și nerăbdător” să-i prezinte pe acești atleți.

Citește și:

VIDEO Prinţul Harry a intrat în studio alături de Bon Jovi! Au înregistrat o melodie pentru veteranii răniţi în război

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net