Meghan Markle și prințul Harry se vor întoarce în Marea Britanie pentru a continua munca în cadrul organizațiilor caritabile de îndată ce reestricțiile de zbor, impuse din cauza pandemiei de coronavirus, vor fi ridicate. Informația a fost oferită chiar de către co-autorul biografiei ducesei de Sussex, Omid Scobie.


Co-autorul biografiei ducesei de Sussex, "Finding Freedom", la momentul actual cea mai vândută carte din Marea Britanie, face o serie nouă de dezvăluiri privind intențiile lui Meghan și Harry odată ce pandemia de coronavirus va fi de domeniul trecutului. Ducii de Sussex intenționează să se întoarcă în Marea Britanie după ce restricțiile de zbor vor fi ridicate.

printul-harry-si-meghan-markle-los-angeles2.jpg

printul harry si meghan markle mancare pandemie
Prințul Harry și Meghan Markle nu au stat departe de acitivitățile umanitare nici în perioada pandemiei
Sursă foto: Profimedia

Cuplul plănuiește să se implice în activități de voluntariat pe teritoriul Marii Britanii și să păstreze legătura cu organizațiile non-profit cu care au colaborat de-a lungul timpului. Harry și Meghan vor să se implice și să continue munca în Marea Britanie. "Deși reședința lor va fi în Statele Unite ale Americii, acest lucru nu îi va împiedica să călătorească în Marea Britanie, atât în interes profesional, cât și personal, au fost cuvintele lui Omid Scobie", citat de dailymail.co.uk.

meghan-markle-printul-harry-craciun.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry au părăsit oficial Casa Regală a Marii Britanii pe 1 aprilie 2020
Sursă foto: Gettyimages

În ciuda faptului că regina Elisabeta a II-a a comunicat cuplului că ușa casei sale este mereu deschisă pentru eu, Oimid Scobie este de părere că cei doi nu își vor relua rolurille din cadrul Casei Regale, la care au renunțat la începutul primăverii acesteia. "Este cert că se concentrează asupra viitorului lor și acum se află acolo unde își doresc cu adevărat. Marea Britanie va fi întotdeauna importantă pentru ei, dar nu cred că îi vom vedea revenind la vechiul rol", a subliniat co-autorul. 

Harry și Meghan Markle s-au mutat în Santa Barbara

Santa Barbara se află la aproximativ 180 de kilometri nord-vest de Los Angeles, fosta reşedinţă a cuplului. Ducele şi Ducesa de Sussex s-au mutat în noua casă din Santa Barbara în luna iulie. Cei doi s-au integrat într-o nouă comunitate liniştită şi speră că vecinii le vor respecta viaţa privată, în special după ce au dezvăluit într-un interviu că de asta au cea mai mare nevoie.

 

 
 
Loading...