Meghan Markle şi prinţul Harry visează la o viaţă demnă de Hollywood. Experta regală dezvăluie tot

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi prinţul Harry au fost aspru criticaţi pentru ultimele lor acţiuni Foto:GettyImages
Meghan Markle şi prinţul Harry au fost aspru criticaţi pentru ultimele lor acţiuni Foto:GettyImages

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi în urmă cu trei luni, dar se pare că încă au dificultăţi în a gestiona toate situaţiile sociale în care se află. Ei încearcă să menţină un echilibru între îndatoririle regale, rolul de părinţi şi să îşi păstreze o imagine publică cât mai bunĂ. Din păcate, în ultima perioadă, ducii de Sussex sunt ţinta criticilor din pricina unor decizii mai puţin inspirate pe care le-au luat. Iată care este explicaţia pentru care prinţul Harry şi Meghan Markle par să nu se descurce uneori şi să comită erori care atrag întotdeauna după sine comentarii negative şi, inevitabil, compararea acestora cu celălalt cuplu regal, Kate Middleton şi prinţul William.

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu sunt priviţi cu ochi buni de numeroşi britanici după ce au comis o serie de erori. Cei doi au zburat cu un avion privat de patru ori în 11 zile, după ce au afirmat că sunt interesaţi de protejarea mediului. Acest gest a dus la catalogarea lor cu un cuvânt dur: ipocriţi. La polul opus, ducii de Cambridge preferă să circule cu avioane de linie, alături de cei trei copii ai lor, iar britanicii apreciază că fratele mai mare al prinţului Harry nu face bravadă cu titlul pe care îl poartă. În plus, potrivit sondajului realizat de către organizaţia YouGov, Kate Middleton se bucură de mai multă apreciere din partea cetăţenilor, clasându-se pe locul patru în topul preferinţelor acestora, comparativ cu Meghan Markle, cumnata sa.

Meghan Markle şi prinţul Harry sunt confuzi 

Angela Levin, expert în eticheta regală, a explicat pentru dailymail.co.uk care sunt motivele pentru care prinţul Harry şi Meghan Markle se află în dificultate şi iau decizii care atrag critici din partea celor dornici să îi sancţioneze la orice pas.

"Meghan Markle şi prinţul Harry trebuie să decidă dacă îşi doresc o viaţă precum cea a celebrităţilor sau una specifică unui memebri a Casei Regale. În ciuda faptului că relaţia lor este una foarte sudată, imaginea pe care vor să o prezintă publicului este una extrem de neclară, membrii ai Casei Regale, aflaţi în serviciul publicului sau călători celebri în jurul lumii? Ce sunt? Eu una nu mi-o pot imagina pe Meghan fiind retrasă, are o multitidine de proiecte şi de idei, iar Harry a renunţat de mult la figura de petrecăreţ. Ei doi sunt ambiţioşi, nişte filantropi ambiţioşi care se folosesc de poziţia privilegiată pe care o au pentru a face o schimbare fără a părea că abuzează de beneficiile de care se bucură", a conchis experta. 

Elton John şi Ellen DeGeneres au sărit în apărarea ducilor de Sussex

Elton John, Ellen DeGeneres şi actriţa americană Jameela Jamil au fost doar câţiva dintre cei care au luat apărarea ducilor de Sussex şi au subliniat că presa face mult prea mult zgomot pentru nimic în ceea ce îi priveşte. Elton John a declarat că la rândul său are la dispoziţie una vion privat, în timp ce Elen a mărturisit că ducii sunt două persoane cu picioarele pe pământ, nu doi indivizi care profită de oamenii care plătesc taxe şi impozite, aşa cum se vehiculează. 

 Ellen DeGeneres a spus că i-a cunoscut pe Ducii de Sussex și că sunt cei mai „buni la suflet și cu picioarele pe pământ oameni pe care îi știe”. „Imaginați-vă cum ar fi să fiți atacați pentru orice lucru ați face..”, a mai spus aceasta în apărarea celor doi, potrivit Huffpost.com

Prinţul Harry şi Meghan Markle au o apetenţă pentru lux?

Ducii de Sussex nu ţint cont de bani atunci când vine vorba despre relaxare şi petrecera timnpului liber departe de Marea Britanie. Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în Ibiza pentru a sărbători ziua de naștere a fostei actrițe. Archie Harrison, bebeluşul lor, a călătorit astfel pentru prima dată în afara ţării natale. Cei trei s-au cazat la Vista Alegre, un loc în care închiriază case de vacanță vedete de primă mână, precum DJ-ul David Guetta sau Paul McCartney, pentru care scot din buzunar între 20.000 și 120.000 de lire sterline pe săptămână, potrivit The Sun. 

Citeşte şi

Ducii «răi» vs Ducii «buni»! Prințul Harry și Meghan iau doar avionul privat, în timp ce William și Kate zboară «la comun»!

Regina Elisabeta, cel mai iubit membru al Casei Regale. Pe ce locuri se află rivalele Kate şi Meghan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net