Meghan Markle și prințul Harry vor avea o fetiță: "Ce mai poți cere?"

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copilFoto: AFP
Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copilFoto: AFP

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copil. Au dat vestea în urmă cu trei săptămâni, iar acum au dezvăluit și sexul copilului, în mult-așteptatul interviu al lui Oprah. Ducii au dezvăluit că cel de-al doilea copil va fi o fetiță.

Cuplul a confirmat vestea în în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, difuzat duminică seară (7 martie). Harry nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni tată de fată. 

„Să ai un băiat și o fată, ce mai poți cere?” A spus prințul Harry. "Dar acum avem familia noastră. Avem noi patru și cei doi câini."

Harry și prințul Charles nu mai vorbesc deloc

În timpul interviului, el a negat că i-ar fi ascuns Reginei vestea că el și Meghan renunță la îndatoririle lor regale, spunând că a fost precedată de mai multe conversații: „Nu i-am ascuns niciodată bunicii mele. O respect mult prea mult ca să fac acest lucru.”, a spus el, potrivit abc.net. Cu toate acestea, el a spus că tatăl său, prințul Charles, a încetat să-i mai răspundă la telefon. Meghan s-a căsătorit cu Harry la castelul Windsor în mai 2018, iar fiul lor, Archie, s-a născut un an mai târziu. Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că s-a simțit sufocat de viața regală și a fost surprins că i-au fost luate toate drepturile financiare și și-a pierdut siguranța anul trecut.

El a mai spus că a simțit că familia sa nu o susține pe Meghan, care și-a recunoscut necunoștința despre viața regală înainte de a se căsători cu Harry, în timp ce ea a suportat atacuri tabloide și povești false. Ca răspuns la o întrebare a lui Winfrey, Harry a spus că nu ar fi părăsit viața regală dacă nu ar fi fost soția sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net