Meghan Markle ţine mai mult la modă decât la sănătate? Iată ce sacrificii face de dragul eleganței

Ultima actualizare:
Pantofii cu toc ameţitor sunt preferaţii ducesei de Sussex
Pantofii cu toc ameţitor sunt preferaţii ducesei de Sussex

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în primăvara anului viitor, dar acest lucru nu o împiedică să îşi îndeplinească îndatoririle. În ciuda faptului că burtica începe să crească vizibil, ducesa nu refuză invitaţiile pe care le primeşte la diferite evenimente. Cu toate acestea, ar trebui să aibă mai multă atenţie, căci semne ale oboselii încep să apară.

Ducesa de Sussex a decis să stea departe de zvonurile urâte pe care tatăl său, Thomas Markle, continuă să le răspândească ori de câte ori are ocazia. Aşadar, marţi, 18 decembrie, ea a vizitat singură un cămin de bătrâni din Twickenham. Soţia prinţului Harry a purat o rochie cu imprimeu floral şi o pereche de pantofi stiletto, cu un toc ameţitor. În timpul vizitei a vorbit cu o parte dintre bătrânii care locuiesc aici şi a împărţit zâmbete prietenoase tuturor celor prezenţi, potrivit dailymail.co.uk. 

Soţia prinţului Harry nu renunţă la pantofii cu toc nici în perioada sarcinii
Soţia prinţului Harry nu renunţă la pantofii cu toc nici în perioada sarcinii

Apariţia ei a fost una discretă, iar bătrânii au fost încântaţi de amabilitatea de care ducesa a dat dovadă. Fotoreporterii au surprins un amănunt vestimentar care a trădat faptul că Meghan ar trebui să fie mai atentă cu alegerile pe care le face. Este cunoscută slăbiciunea acesteia pentru pantofi cu toc ameţitor, însă ar fi potrivit să renunţe la aceştia, cel puţin în perioada sarcinii, căci picioarele sale încep să dea semne de oboseală şi sunt pline de semne. 

Ducessa de Sussex, în vizită la un cămin de bătrâni
Ducessa de Sussex, în vizită la un cămin de bătrâni

Nu este prima dată când ducesa de Sussex insistă să poarte astfel de pantofi. De fapt, tocul înalt a fost o alegere constantă de când a anunţat că este însărcinată şi nu a renunţat la el decât atunci când eticheta o cerea foarte clar. Experţii însă au o explicaţie destul de simplă! 

Rănile de pe picioarele lui Meghan Markle sunt vizibile
Rănile de pe picioarele lui Meghan Markle sunt vizibile

Meghan Markle poartă întotdeauna tocuri

Care este motivul pentru care ducesa de Sussex poartă întotdeauna pantofi cu un toc atât de mare?  Răspunsul este unul cât se poate de simplu. Meghan Markle are 1.67 de centimetri, în timp ce prinţul Harry are 1, 85. Fosta actriţă nu se poate despărţi de tocuri pentru că doreşte să evite diferenţa mare dintre ei care ar fi evidenţiată într-un mod neplăcut în fotgrafii.

Toată vestimentaţia acesteia este atent aleasă în aşa fel încât ea să pară cu câţiva centimetri mai înaltă decât este în realitate. Din acest motiv, ea alege piese vestimentare cu talie înaltă și fuste creion midi, pentru a crea efectul de alungire a corpului. „Alegerea cu grijă a garderobei vestimentare este importantă pentru Harry și Meghan, pentru a minimiza diferența de înîlțime dintre ei. Forma fustelor va crea o iluzie optică și o va face pe Meghan să pară mai înaltă decât este în realitate“, a declarat Glenn Gratton, fotograf de celebrităţi, pentru publicaţia MailOnline. 


    Soţia prinţului Harry nu renunţă la pantofii cu toc nici în perioada sarcinii Foto:GettyImages
Soţia prinţului Harry nu renunţă la pantofii cu toc nici în perioada sarcinii Foto:GettyImages

Meghan Markle alege pantofi mai mari decât ar fi necesar

Pantofii pe care îi poartă ducesa par să fie un pic prea mari pentru picioarele acesteia. În spatele aparentei greșeli există însă o explicație cât se poate de logică, explică designerii vestimentari.

Experta Harriet Davey a dezvăluit că purtarea pantofilor cu un număr mai mare decât este necesar poate preveni apariția rănilor neplăcute provocate de umflarea picioarelor în încălțările de mărimi mici. "Nu există nimic mai neplăcut decât o pereche inconfortabilă de pantofi. Cu toții am trecut prin așa ceva atunci când am ieșit în oraș pentru o perioadă mai lungă de timp. Celebritățile sunt nevoite să poarte pantofi cu toc pentru multă vreme, iar picioarele se pot umfla,ceea ce cauzează răni. Așadar, aleg mărimi mai mari decât să îndurere dureri agonizante", a declarat aceasta pentru publicația The Sun. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net