Melania și Donald Trump, ultimul portret oficial de Crăciun. Mesajul ascuns al fotografiei

Ultima actualizare:

    Donald și Melania Trump vor părăsi Casa Albă la 20 ianuarie 2021foto: Getty Images
Donald și Melania Trump vor părăsi Casa Albă la 20 ianuarie 2021foto: Getty Images

Melania Trump a publicat pe contul personal de Istagram ultimul portret oficial de Crăciun al cuplului prezidențial din SUA. Pe treptele de la Casa Albă, zâmbitori, îmbrăcați amândoi la fel, Melania și Donald Trump lasă impresia că vor să transmită un mesaj de unitate cu această ultimă felicitare de Crăciun.

Este, fără îndoială, un lucru rar ca Melania Trump (50 de ani) să se asorteze până la ultimul detaliu cu soțul ei. Prima doamnă și președintele Donald Trump (74 de ani), amândoi în smoking negru, pe marea scară din Casa Albă, acoperită cu un covor roșu. ”Crăciun fericit din partea președintelui Donald Trump și a primei doamne Melania Trump”, a scris Melania pe Instagram, în dreptul imaginii realizate de fotografa Andrea Hanks.

Aceeași ținută, același zâmbet și doar câteva detalii care îi diferențiază pe cei doi: obișnuiții pantofi stiletto ai Melaniei și papionul soțului ei.

Experții au început deja să analizeze imaginea, căutând mesajul ascuns în spatele acestei alegeri ciudate, știut fiind că soții Trump nu lasă nimic la voia întâmplării în materie de comunicare.

Melania și Donald Trump, mesaj de unitate în fața zvonurilor legate de divorț

E posibil ca cei doi să fi vrut să lase impresia de unitate, după ce, în urma pierderii alegerilor prezidențiale, au apărut tot mai multe zvonuri despre un eventual divorț.

Divorț pe care Melania l-ar fi renegociat la sânge la scurt timp după alegerea miliardarului Trump președinte al SUA în urmă cu patru ani, astfel încât cel mai câștigat din toată povestea aceasta să iasă fiul celor doi, Baron. Cel puțin așa susțin Mary Jordan, jurnalistă Washington Post, și Stephanie Winston Wolkoff, fosta prietenă a primei doamne.

Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu Melania și Donald Trump după plecarea de la Casa Albă, care va deveni oficială la 20 ianuarie 2021, însă acest ultim portret de Crăciun în smoking transmite, cu siguranță, un mesaj de unitate. Ba chiar de egalitate. Căci cum altfel am putea interpreta felul în care Melania își ține mâna stângă pe jumătate în buzunarul de la pantaloni?

Cum ne-au obișnuit, pe tot parcursul mandatului la Casa Albă, nici acum cei doi nu au mizat pe cartea tandreții. Melania și Donald Trump stau unul lângă celălalt fără să se țină de mână, ea cu umărul drept ușor în spatele lui, într-o postură care transmite mai degrabă mesajul unui parteneriat solid.

Citește și:

Cum a decorat Melania Trump Casa Albă pentru ultimul Crăciun ca primă doamnă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net