Melania Trump acționează cu mână de fier din umbră la Casa Albă. Dezvăluiri șocante într-o nouă carte despre Prima Doamnă a SUA

Ultima actualizare:

    Melania e o femeie independentăFoto: Getty Images
Melania e o femeie independentăFoto: Getty Images

Melania Trump acționează cu mână de fier din umbră asupra a ceea ce se întâmplă la Casa Albă. Asta se dezvăluie într-o nouă carte care face deja valuri.

Prima Doamnă Melania Trump (50 de ani) acționează cu mână de fier din umbră asupra a ceea ce se întâmplă la Casa Albă. Cel puțin așa susține jurnalista Mary Jordan în cartea ”The Art of Her Deal”, care a apărut astăzi în SUA. În 2016, când soțul ei, Donald Trump (74 de ani), a câștigat alegerile prezidențiale în confruntarea cu Hillary Clinton, Melania ar fi stabilit imediat reguli fiicei sale vitrege, Ivanka Trump (38 de ani), care a devenit consiliera noului președinte. În timp ce Ivanka a luat repede frâile carierei politice, Melania a ales să mai rămână la Trump Tower, din New York, împreună cu fiul ei și al lui Trump, Barron, de 10 ani. După ce și-ar fi renegociat contractual prenuptial cu soțul președinte, Melania Trump i-ar fi impus limite Ivankăi.

hMelania Trump împlineşte 50 de ani. A pozat goală în avionul lui Donald Trump și viața ei s-a schimbat

Imagini incitante: cum arată goală soția lui Donald Trump

Melania Trump și-a împins soțul să devină președinte

Faţa ascunsă a Primei Doamne a Americii, Melania Trump, a fost dezvăluită și de jurnalista Kate Bennett în cartea intitulată “Free Melania”. Autoarea o descrie pe soţia preşedintelui Donald Trump drept “o femeie independentă şi uimitor de feministă”. Ea şi-a propus să răspundă la întrebarea: cine este de fapt Melania Trump? După ce soţul său a fost ales drept locatarul de la Casa Albă, în urmă cu trei ani, Prima Doamnă a SUA fascinează. Considerată drept glacială şi incompetentă de detractorii ei, Melania ar fi, în realitate, cu totul altă persoană faţă de comportamentul pe care îl afişează în public, susţine jurnalista de la CNN, Kate Bennett. Ea ar fi jucat un rol crucial în cariera soţului său. Melania ar fi fost cea care l-a împins pe Donald să se prezinte la alegerile prezindenţiale din 2016, pe care le-a câştigat.

Melania Trump s-a vrut Primă Doamnă

În timp ce, de mulţi ani, numeroşi americani afirmă că Melania Trump nu ar vedea cu ochi buni mediatizarea la care nu ar fi aspirat, realitatea ar fi cu totul alta. Prima Doamnă ar fi la originea candidaturii soţului său şi ar fi făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a fi ales. “O idee falsă rămâne: aceea că Melania s-ar fi opus candidaturii lui Trump la preşedinţie. Nu este adevărat. Ea l-a împins foarte mult să se lanseze, în parte pentru că se gândea că într.-adevăr el va câştiga şi va face o treabă bună”, scrie jurnalista. De trei ani, Melania lucrează cot la cot cu soţul său, în umbră. “Independentă” faţă Donald, slovena e foarte feministă. În ciuda dezaprobării de la Casa Albă, Kate Bennett a dezvăluit că Melania ar fi în relaţii reci cu fiica sa vitregă, Ivanka, de 18 luni. În iunie 2018, Melania ar fi purtat o vestă Zara pe care scria “Nu-mi pasă deloc şi voi?” Detractorii ei au văzut în asta o legătură cu politica controversată privitoare la migraţii a soţului său, Donald Trump. Însă adevărul ar fi altul. Mesajul era adresat fiicei vitrege, fiindcă s-a crezut că aceasta l-ar fi determinat să o “lase mai moale” în această privinţă. Iar în realitate Melania ar fi intervenit în acest scop.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net