Melania Trump a arătat ca o regină la nunta cu Trump! A avut două rochii de mireasă

Ultima actualizare:

    Nunta Melaniei cu Trump a costat un milion de dolari și au participat peste 350 de invitațiFoto: Getty
Nunta Melaniei cu Trump a costat un milion de dolari și au participat peste 350 de invitațiFoto: Getty

Donald și Melania au avut o nuntă ca-n povești. A fost un adevărat eveniment național în Statele Unite. fericitul cuplu a avut peste 350 de invitați, Melania a purtat două rochii de mireasă, extrem de scumpe, iar la final, i-au impresionat pe toți cu giganticul tort de nuntă.

Cea de-a treia nuntă a lui Donald Trump a costat nici mai mult, nici mai puțin de un milion de dolari. A avut loc pe 22 ianuarie 2005, după ce șase ani de la divorțul afaceristului de cea de-a doua soție, Marla Merples. De prima nevastă s-a despărțit în 1992, precizează The Mirror.

Pe lista celor peste 350 de invitați s-au aflat celebrități de renume internațional: politicieni, actori, cântăreți etc. Chiar cuplul Bill și Hillary Clinton a fost fotografiat alături de Trump și noua lui soție, o imagine pe care, cu siguranță, magnatul nu ar vrea să o mai vadă vreodată. În mod surprinzător, toți patru păreau foarte apropiați. Zâmbetele până la urechi le trădează simpatia pe care o aveau unii față de ceilalți, probabil nici nu bănuiam ce cuvinte murdare aveau să-și arunce unii altora în campania electorală.  Printre celebritățile prezente la nuntă au fost și Simon Cowell, Heidi Klum, Arnold Scwarzenegger, cântărețul Usher, etc.


    Melania a aprărut pe coperta revistei Vogue, după nunta cu TrumpFoto: The Mirror
Melania a aprărut pe coperta revistei Vogue, după nunta cu TrumpFoto: The Mirror

Melania a avut o ținută atât de impresionantă, încât a apărut chiar și pe coperta revistei Vogue. Fotomodelul de origine slovenă a avut două rochii de mireasă uimitoare, de-a dreptul uriașe. Numai una dintre ele a costat peste 100.000 de dolari, marca Christian Dior. Broderia rochiei a fost realizată 550 de ore. Ca accesorii, Melania s-a „împodobit” cu un colier și brățări din diamante și renumitul inel de logodnă, de 12 karate, cu diamant, în valoare de 1,5 milioane de dolari.

Donald și Melania și-au unit destinele la ora 19.00, în Catedrala Episcopală Bethesda, din Florida, înconjurați de o mulțime impresionantă de oameni. Petrecerea s-a ținut la exclusivista sa locație de lux de la Mar-a-Lago. Invitații au fost delectați cu cele mai fine băuturi și mâncăruri.

La final, toți s-au uitat cu uimire la tortul de nuntă impresionant, înalt de 1,5 metri, pe șapte etaje și cu o greutate de 90 de kilograme.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net