Melania Trump împlineşte 50 de ani. A pozat goală în avionul lui Donald Trump și viața ei s-a schimbat

Ultima actualizare:

    Melania Trump împlinește 50 de anifoto: Getty Images
Melania Trump împlinește 50 de anifoto: Getty Images

Cea mai sexy primă doamnă din istoria SUA, Melania Trump, împlinește 50 de ani duminică, 26 aprilie. Fost manechin, Melania a apărut goală pe coperta ediției britanice a revistei GQ chiar înainte de a începe o relație cu Dinald Trump. Se întâmpla în 2001, iar pictorialul cu pricina a fost realizat chiar în avionul actualului președinte al Statelor Unite.

Melania Knavs s-a născut în urmă cu 50 de ani în Novo Mesto, sud-estul Sloveniei, pe atunci parte a Iugoslaviei, şi a crescut în Svenica. După o carieră în modă, ca topmodel şi creatoare de bijuterii, din ianuarie 2017 este prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Melania s-a născut într-o familie modestă - tatăl, vânzător de maşini şi membru al Partidului Comunist, iar mama, lucrătoare la o fabrică de textile din Svenica. În adolescenţă visa să defileze pe principalele podiumuri ale industriei modei şi planurile au devenit, parţial, realitate, după ce a ajuns la New York.

Studia arhitectura şi designul la Universitatea din Ljubljana când, în 1992, revista slovenă Jana a organizat concursul anual Look of The Year. Primele trei clasate au primit contracte la Paris, Milano şi Viena. Melania Knavs a fost una dintre ele.

A renunţat la facultate şi s-a mutat la Milano, unde a lucrat câţiva ani în principal ca model pentru diverse reviste. În 1996, a ajuns la New York. A apărut într-o reclamă pentru Camel, panou amplasat în Times Square, şi într-un număr special al revistei Sports Illustrated. Într-o noapte, în clubul Kit Kat din Manhattan, modelul în vârstă de 28 de ani la acel moment l-a cunoscut pe magnatul Donald Trump, în vârstă de 52 de ani. 

În 2001, Melania a pozat goală pentru coperta revistei GQ. Pictorialul a fost realizat în avionul lui Donald Trump, iar acesta pare să fi fost momentul hotărâtor în relația celor doi.

Happy birthday to our #HottestWomanOfTheDay, former GQ cover star Melania Trump: https://t.co/y8Qagz6PQ3 pic.twitter.com/OFKwCXuBYD — British GQ (@BritishGQ) April 26, 2016

Happy birthday to our #HottestWomanOfTheDay, former GQ cover star Melania Trump: https://t.co/y8Qagz6PQ3 pic.twitter.com/OFKwCXuBYD

— British GQ (@BritishGQ) April 26, 2016

Melania Trump a primit viza Einstein în 2001

În 2001, Melania Trump a primit o viză de şedere în SUA acordată în mod obișnuit personalităţilor străine cu „abilităţi extraordinare”, între care laureaţilor Nobel sau artiştilor cunoscuţi la nivel mondial. În acel an, potrivit The Washington Post, programul a fost atribuit doar pentru 3.000 de persoane, mai puţin de 1% din totalul vizelor acordate. Avocaţii primei doamne nu au dezvăluit până în prezent documentele depuse pentru solicitarea acesteia.

La gala Met din 2004, unul dintre cele mai importante evenimente din lume, Trump a cerut-o pe Melania în căsătorie. 

Anul următor, într-o biserică episcopală din Palm Beach, Melania Knavs a devenit a treia soţie a lui Donald Trump. A devenit astfel cetăţean american şi l-a născut în 2006 pe Barron. „Am doi fii. Copilul meu mic este Barron şi copilul meu mare este Donald”, spunea ea într-un interviu citat de El Pais.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net