Melania Trump nu doarme în acelaşi pat cu soţul. Află de ce se încuie în dormitor Donald Trump

Ultima actualizare:

    Melania Trump nu a vrut niciodată să intre în politicăfoto Guliver / Splashnews
Melania Trump nu a vrut niciodată să intre în politicăfoto Guliver / Splashnews

Viaţa la Casa Albă nu este aşa de roz după cum pare! Când soţul ei a fost ales preşedinte, Melania Trump a plâns. Nu erau lacrimi de fericire. Ştia că va fi izgonită din patul conjugal şi Donald Trump (71 de ani) va pune yală la dormitorul prezidenţial pentru a-i limita accesul Primei Doamne.

Dezvăluiri incendiare în cartea „Foc şi furie: în interiorul Casei Albe a lui Trump” scrisă de Michael Wolff! Melania Trump (47 de ani) a fost singurul om din anturajul miliardarului republican care nu s-a bucurat de victorie în timp ce Donald Trump rostea discursul de învestire. Ba din contră, plângea de nefericire. În timp ce fiul ei de 11 ani Barron se plictisea de mama focului şi se bâţâia în scaun, Melania încerca din răsputeri să îşi ascundă lacrimile care îi mijiseră în coada ochilor. Cel puţin aşa susţine Michael Wolff, autorul cărţii recent lansate în SUA. Melania a mânat cât de mult a putut mutarea la Casa Albă, explicând că trebuie să rămână în New York până în vară, când Barron intră în vacanţă. În vară, Melania a ajuns la Casa Albă. Ce a descoperit aici a îndurerat-o şi mai tare. Donald Trump îşi montase deja yală la dormitor şi se încuia în fiecare seară.


    Melania Trump a regretat că soţul ei a câştigat alegerilefoto Guliver / Splashnews
Melania Trump a regretat că soţul ei a câştigat alegerilefoto Guliver / Splashnews

Urmărea trei televizoare în acelaşi timp, înjura la telefon dezinformările de pe CNN, se punea la somn târziu după miezul nopţii şi se trezea la 5.30 în fiecare dimineaţă. Lua micul dejun în dormitor şi apoi se muta direct în birou unde organiza şedinţe sau teleconferinţe. „Melania ar fi fost bucuroasă dacă Trump pierdea alegerile şi devenea un martir în lupta cu escroaca de Hillary”, scrie Wolff, care punctează că în cazul unei înfrângeri în aleregeri Ivanka şi soţul ei Jared Kushner ar fi devenit celebrităţi internaţionale, iar ceilalţi membri din echipa lui de campanie ar fi devenit peste noapte megastaruri de televiziune. Ce o doare cel mai tare pe Melania este că şi-a pierdut soţul pentru patru ani. Ei sunt primii care dorm separat de la John şi Jackie Kennedy încoace. În ceea ce priveşte încuietoarea de la dormitorul prezidenţial, trebuie menţionat că singurii care au acces sunt membrii trupelor de securitate din cadrul serviciilor secrete, însărcinaţi cu paza preşedintelui. Conform autorului, nici fiul Barron nu beneficiază de un statut preferenţial atunci când tatăl său îi spune „trebuie să lucrez!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net