Melania Trump și Brigitte Macron, strălucitoare la Casa Albă. Cine a câștigat duelul pasionatelor de modă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emmanuel Macron a fost primit luni de Donald Trump la Washington, într-o vizită de stat care se anunţă delicată. Preşedintele francez, însoţit de soţie, a aterizat la ora locală 13.00 (20.00, ora României) la baza aeriană Andrews. Sub privirile doamnelor, cei doi șefi de stat au plantat un stejar la Casa Albă cu scopul de a-şi afişa prietenia, scrie AFP.

Brigitte Macron (65 de ani) și Melania Trump (47 de ani) au strălucit de-a dreptul la evenimentul de la Casa Albă. Soția președintelui francez a purtat o vestimentație personalizată de la Louis Vuitton, de culoare galben pal, compusă dintr-un trenci și o rochie în aceeași nuanță. 

Melania Trump a ales culoarea neagră pentru întâlnirea cu soții Macron, purtând o capă de 2.790 de dolari creată de Givenchy la care a asortat o geantă Christian Dior și pantofi cu toc Christian Louboutin și o rochie de la Dolce & Gabbana. 

simeon stalpnicul png

Această vizită de trei zile a început luni cu un act simplu de prietenie - cei doi preşedinţi au planta în grădina Casei Albe un stejar tânăr oferit de Emannuel Macron. Arborele provine dintr-o pădure din nordul Franţei în care au murit peste 2.000 de puşcaşi marini în Marele Război, într-o bătălie sângeroasă împotriva armateo germane.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net