Meniu de lux la Globurile de Aur 2016! Ce vor avea vedetele pe masă

Ultima actualizare:

    Vedetele care participă la gala „Globurile de Aur” se vor bucura de cele mai sofisticate preparatefoto: Hepta
Vedetele care participă la gala „Globurile de Aur” se vor bucura de cele mai sofisticate preparatefoto: Hepta

Gala premiilor „Globurile de Aur” 2016 se va desfășura în noaptea de duminică (10 ianuarie) spre luni (11 ianuarie) și va fi găzduită de creatorul serialului de televiziune „The Office”, Ricky Gervais. Cea de-a 73-a ediție se va desfășura la Beverly Hilton International Ballroom.

Aici, vedetele se vor putea bucura atât de spectacol,  cât și de preparatele inedite preparate de organizatorii galei „Globurile de Aur”. Aceștia le-au pregătit starurilor un meniu variat, pe toate gusturile, care să-i mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși.

„Vom avea un caramelito de ciocolată, care este un mousse de ciocolată peste un tort fără făină, cu rom Marnier”, a declarat chef-ul patiser Thomas Henzi, potrivit agerpres.ro. Dar desertul nu se va limita la această delicatesă. „Va fi apoi o cremă mousseline de lămâie în formă de sferă aurie cu fistic în centru. Și, pentru a oferi și ceva mai consistent, va fi și un tort cu migdale din California”, a continuat el.

Cât despre felurile principale de mâncare, vedetele vor avea la dispoziție file de carne de vită cu crustă Marinara și usturoi negru fript ușor, păstrăv curcubeu cu garnitură de dovleac, spaghete, capere fripte și cartofi dulci.

Meniu special pentru vegetarieni la „Globurile de Aur”

Oragnizatorii galei „Globurile de Aur” nu au uitat nici de vegetarieni, așa că au întocmit un meniu special pentru ei, care va includi salata Californiană, roșii coapte, cartofi dulci cu glazură de porumb și fricase de legume de iarnă. De asemenea, în meniu va fi inclus și un desert vegetarian.

În meniul de lux este inclus și cocteilul oficial al cinei de gală, iar în acest an, alegerea organizatorilor a fost Moet Ruby Red, creat de Karen Grill. Băutura pretențioasă este creată din șampanie Moet Chandon, zmeură, tarhon, lămâie și vodcă.

Pentru cei de acasă au fost puse la dispoziție și rețetele preparatelor luxoase pe care le vor savura vedetele, pe site-ul cbslocal.com.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net