Mentorul care le-a pregătit pe Meghan Markle și Kate Middleton pentru viața regală s-a retras!

Ultima actualizare:
Sir David Manning
Sir David Manning

Sir David Manning este mentorul lui Kate Middleton și al lui Meghan Markle. El le-a pregătit pe ducese pentru viața regală. Ajuns la vârsta de 69 de ani, Manning s-a hotărât să se retragă.

Meghan și Kate au avut parte de o instruire ca la carte, înainte de a deveni ducese, iar acest lucru i se datorează unui singur om! Sir David Manning a lucrat cu Casa Regală din Marea Britanie timp de 10 ani. El nu va fi înlocuit, întrucât prestigioasa sa poziție este unică, potrivit tabloidului britanic The Sun. Acesta a fost angajat în 2009, atunci când toți ochii erau ațintiți către William și Harry. El i-a instruit și i-a învățat ce presupune o etichetă regală. De asemenea, Manning s-a ocupat și de instruirea lor în politică externă. 

David Manning a lucrat 10 ani pentru familia regală 


    Sir David ManningFoto: Getty
Sir David ManningFoto: Getty

Palatul Kensington a anunțat că Meghan Markle și Kate Middletul îi sunt incredibil de recunoscătoare pentru sfaturile înțelepte pe care David Manning le-a dat duceselor.

„Casa Regală este extrem recunoscătoare pentru ajutorul primit de la Sir David în ultimii 10 ani”, a declarat un reprezentant al familiei regale.

Înainte de cariera „regală”, David Manning a fost ambasatorul Marii Britanii în Statele Unite ale Americii, dar și consilierul lui Tony Blair. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net