Merg la război ca să-şi facă poze

Ultima actualizare:

    Au înnebunit de tot! Măcelul de la Mosul e un magnet pentru turiştii amatori de senzaţii tari
Au înnebunit de tot! Măcelul de la Mosul e un magnet pentru turiştii amatori de senzaţii tari

Ce demenţă! 1,5 milioane de civili din Mosul au fost transformaţi în scut viu între teroriştii Statului Islamic şi armata irakiană, peste tot plouă cu gloanţe şi aerul e îmbibat de gazul muştar. Însă Apocalipsa asta îşi are admiratorii ei.

Haide-acum cu colorata, că războiul mâine-i gata! Sute de curioşi din Irak au călătorit peste 50 de kilometri pentru a se poza pe front în faţa clădirilor arzând. Nu le-a păsat că se aflau sub o ploaie de gloanţe, că în jurul lor explodau maşini-capcană, mureau oameni, din cer cădea gaz muştar (n.r. extrem de toxic, atacă plămânii şi pielea) şi pământul se zguduia din cauza bombelor. Cele mai tari poze sunt chiar de pe front. Un bărbat de 40 de ani, din apropiere de Qayyarah, a plecat cu noaptea în cap pentru a prinde cele mai tari cadre cu primele explozii. Miercuri, trupele irakiene au început asediul oraşului Mosul, aflat sub ocupaţia teroriştilor din cadrul Statului Islamic.

Trupele coaliţiei sunt alcătuite din militari irakieni, miliţia şiită, kurzi, englezi şi americani. 1,5 milioane de civili sunt folosiţi ca gard viu de către cei 6.000 de luptători jihadişti, în timp ce comandanţii Statului Islamic şi-au luat nevestele şi au fugit din faţa primejdiei. Generalul american Gary Volesky, aflat în cartierul general din Qayyarah, crede că bătălia poate dura luni de zile pentru că „o intervenţie în forţă ar însemna măcelărirea civililor”. Luptele se dau 24 de ore din 24 şi trupele coaliţiei sunt vizate îndeosebi de atacatorii sinucigaşi care se amestecă în rândul populaţiei civile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net