Mergi la sală de 5 ori pe săptămână!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Silvana Brăgaru s-a născut frumoasă. Aerul ei exotic, zâmbetul senzual şi privirea atrăgătoare au fost doar o parte dintre atuurile ei, care au ajutat-o să cucerească titlul de „Cea mai frumoasă fată din Germania", în 2010.

Trupul ei natural şi perfect întreţinut a contribuit la această decizie a celor peste 100.000 de oameni care au votat-o pe site-ul ziarului „Bild", „femeia anului".

„Nu am ţinut niciodată în viaţa mea vreo dietă sau vreun regim anume", ne-a declarat Silvana, 26 de ani, în exclusivitate.

15 ore petrece Silvana la sala de forţă în fiecare săptămână

simeon stalpnicul png

Totuşi, ea lucrează ore în şir pentru a se menţine într-o formă optimă. „Merg de cinci ori la sală şi de două ori la înot în fiecare săptămână". În rest, duce o viaţă destul de agitată.

„Merg în fiecare zi la şedinţe foto pentru ziarul Bild din Nürnberg, pentru Playboy sau pentru alte companii din oraş", mai spune românca. Silvana are un corp 100 % natural.

simeon stalpnicul png

„Nu sunt împotriva silicoanelor, ar fi un pic răutăcios din partea mea să spun asta, dar eu nu am nevoie de aşa ceva", afirmă mândră focoasa brunetă care va veni, la vară, în ţară, la casa părintească, din Târgu Jiu.

Exerciţii la sală, bazine de înot şi saună

De luni până vineri, face exerciţii la sala de forţă circa trei ore, iar la înot petrece două ceasuri miercurea şi joia, după care stă o oră la saună.

"Mă simt excelent, iar corpul meu este mereu în formă deplină", ne-a mărturisit bruneta.

Click!spune

La 24 de ani, românca Silvana Brăgaru a fost asaltată cu cereri în căsătorie de pe toată planeta, după ce a concurat cu peste 1.000 de femei şi le-a „bătut-măr", câştigând un premiu de 10.000 de euro.

simeon stalpnicul png

„Superba Silvana are un trup de vis şi un chip latino impecabil", spunea, acum doi ani, Florian Boitin, redactorul şef al «Playboy» Germania.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net