A mers să-și certe vecinii pentru sex prea gălăgios, dar, surpriză! Cine era bărbatul din pat

Ultima actualizare:

    Ea era gravidă, dar partenerul o lăsa noaptea singură în pat pentru a se culca cu vecinaFoto: The Sun
Ea era gravidă, dar partenerul o lăsa noaptea singură în pat pentru a se culca cu vecinaFoto: The Sun

O tânără mămică a povestit drama prin care a trecut din cauza logodnicului infidel. Femeia, deși însărcinată și n-avea voie să aibă probleme emoționale, a fost trezită în mijlocul nopții de gemetele de sex ale vecinei. A fost stupefiată când a aflat că bărbatul care o satisfăcea era chiar partenerul ei de viață care o înşela.

Toți apropiații Daniellei Davis (24 de ani) au fost foarte uimiți atunci când a început o relație cu Shane Morris. danielle muncește din greu, lucrând ca frizeriță, dar Shane obișnuia să-și petreacă majoritatea timpului cu prietenii sau uitându-se la televizor. Relația lor a mers bine în primele șase luni, dar când s-au mutat împreună într-un apartament, el a început să o înșele, după cum precizează The Sun.

Shane era foarte conștient de ceea ce făcea, astfel că nici măcar telefonul mobil nu îl lăsa la întâmplare prin casă. Danielle bănuia că este înșelată, dar de fiecare dată când îl înfrunta pe Shane, o acuza mereu că e paranoică. Obișnuia astfel să se confeseze unei vecine pe care o credea cea mai bună prietenă.

Ea a observat însă că și logodnicul ei se împrietenise cu vecina. Găsea mereu un pretext pentru a se vedea cu ea, cum ar fi să împrumute o țigară, dar lipsea de fiecare dată o jumătate de oră sau mai mult.

Când a auzit că urmează să fie tată, Shane a părut foarte entuziasmat, dar Danielle a intrat iar la bănuieli atunci când Shane nu a venit la spital să o vadă.tragedia a fost că bebelușul s-a născut mort, ceea ce i-a umbrit și mai mult amărăciunea. Vecina a venit să o consoleze și să îi spună cât de rău îi pare pentru ce i s-a întâmplat.

Danielle a fost de-a dreptul oripilată atunci când a aflat că propriul ei partener era motivul gemetelor din apartamentul așa-zisei cea mai bună prietenă a sa. și-a dat seama de acest lucru pentru că ori de câte ori era trezită de acele sunete, observa că Shane nu era lângă ea în pat.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net