Gest impresionat din partea unor fermieri care se ocupă de cultivarea lalelelor în Olanda. Pentru a-și arăta solidaritatea cu milioanele de oameni de pe planetă care vizitau anual lanurile de flori și care acum nu mai pot călători din cauza coronavirusului, ei au scris un mesaj chiar în câmpurile înflorite: ”Ne vedem anul viitor!”


Imaginea impresionantă a fost postată pe pagina de Facebook a asociației Tulips in Holland, acum câteva zile, iar de atunci a făcut înconjurul internetului. Sute de mii de oameni au întâmplinat această inițiativă cu bucurie și au transmis mesaje de mulțumire.  

În mesaj pe pagina de Facebook, Tulips in Holland îi sfătuiește pe cei care vor să vadă frumuseațea lanurilor de lalele să se bucure doar prin intermediul imaginilor de câmpurile de flori din Țările de Jos, în această perioadă.

 

 

”Planurile de călătorie s-au schimbat din cauza Covid-19. Mulți dintre voi poate ați planificat să călătoriți în Țările de Jos pentru a vedea câmpurile de lalele înflorite. Din păcate acest lucru nu este posibil anul acesta. Nu veți vedea câmpurile de flori în splendoarea lor, însă am creeat ceva pentru toți oamenii care nu vor ajunge aici. Poate îți este dor de Olanda, dar și nouă ne este dor de tine! Am creat ceva special pentru voi. Am scris acest mesaj de la familiile noastre pentru ale voastre! Sperăm ca acest lucru să vă lumineze puțin ziua și sperăm să ne vedem la anul! Multă dragoste!”, transmit fermierii olandezi lumii întregi.

oameni-in-lanul-cu-lalele.jpg

oameni in lanul cu lalele
Olandezii au grijă de flori respectând distanțarea socială
Foto: Dutch Daffodils

Pe 18 ianuarie, de Tulip Day, turiștii străini nu pierdeau nicio ocazie sa se fotografieze cu minunatele flori. 

tulip-day-18-ianuarie.jpg

turiști cu brațele pline de flori
De Tulip Day, turiștii se fotografiau în piețele de flori
foto: Facebook Dutch Daffodils

Conform rapoartelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins, Olanda are peste 38.000 de cazuri de coronavirus confirmate, până în prezent.

Citește și: 

Caravana în Turul Spaniei la ciclism nu va mai pleca din Olanda

Îţi oferă lalele? Înseamnă că te iubeşte

 
 
Loading...
Citeste tot despre: