Mesajele siropoase dintre Kate Del Castillo şi El Chapo Guzman

Ultima actualizare:

    Kate del Castillo şi Joaquin Guzman au ţinut o adevărată corespondenţă prin intermediul telefoanelorFoto: Youtube
Kate del Castillo şi Joaquin Guzman au ţinut o adevărată corespondenţă prin intermediul telefoanelorFoto: Youtube

Lordul drogurilor din Mexic, Joaquin „El Chapo” Guzman, se îndrăgostise de actriţa de telenovela Kate Del Castillo după ce au intrat în contact prin intermediul telefonului în 2012, deşi au ajuns să se vadă faţă-n faţă abia în octombrie 2015. Presa din Mexic a dat publicităţii mesajele dintre cei doi, în contextul capturării fugarului care evadase din puşcărie în urmă cu şase luni.

Kate Del Castillo (43 de ani) a fost cea care i-a scris prima dată lui El Chapo, în 2012, şi tot ea a avut ideea ca mafiotul să aibă o întâlnire cu Sean Penn, în vederea realizării unui film despre viaţa sa. Aceasta a avut loc în octombrie 2015, dar până atunci se înfiripase deja o relaţie de prietenie destul de puternică între actriţă şi „lordul drogurilor”. Îşi vorbeau prin intermediul sms-urilor şi aşteptau cu nerăbdare să se vaadă în realitate.

Ziarul mexican Grupo Milenio a publicat conţinutul mesajelor dintre ei, iar unele sunt de-a dreptul siropoase, deşi nu se poate vorbi de iubire. Cel puţin din partea ei. Kate este numită „Frumoasa”, în timp ce Guzman este alintat „Papa” (sau „Tăticul”).

Kate Del Castillo a avut ideea ca El Chapo să discute cu Sean Penn pentru realizarea filmului biografic, însă mafiotul nu ştia cine e. S-a lămurit cu ajutorul avocatului şi a stabilit întâlnirea dintre ei în octombrie. Trebuia să vină şi actriţa, cu care discutase prin sms-uri, dar pe care nu o văzuse în realitate.

„Sunt foarte fericit că te pot întâlni. În sfârşit. Mulţumesc”, i-a scris El Chapo lui Kate, puţin după ora 11 seara, la 26 septembrie.

„Mulţumesc că te pot întâlni. Nici nu pot descrie ce emoţionată sunt. Mulţumesc pentru încredere. Am încercat să adun o echipă de oameni care sunt respectaţi cu adevărat la Hollywood. Vreau să auzi ce au de spus. Dar pe lângă proiectul nostru, sunt foarte emoţionată că pot să te văd cu ochii mei, în persoană. MULŢUMESC”, a răspuns ea.

Flatat, El Chapo i-a dat indicaţii cu privire la oraşul unde era plănuită întâlnirea: „Du-te la Sinaloa. Crede-mă, totul va fi bine, nu te-aş fi invitat altfel”. „Te voi aştepta să ajungi aici şi să bem tequila împreună. După cum ţi-am zis, nu sunt un băutor, dar voi bea ca să sărbătoresc că sunt cu tine. Mulţumesc că eşti o persoană atât de minunată. Eşti frumoasă în toate sensurile”, a continuat el.

Kate Del Castillo a replicat: „Îţi spun, mă simt în siguranţă pentru prima dată în viaţa mea. O să-ţi spun povestea mea când vom avea timp să vorbim, dar nu ştiu de ce mă simt în siguranţă şi ştiu că ştii cine sunt, nu ca actriţă sau persoană publică, ci ca femeie, ca om”.

Nu se ştie data exactă la care Sean Penn şi El Chapo s-au întâlnit, în octombrie 2015. Oricum, subiectul acesta era secundar în schimbul de mesaje dintre mafiot şi Kate Del Castillo. La 23 octombrie, la 11 dimineaţa, El Chapo i-a urat actriţei „la mulţi ani”. „Bună dimineaţa. La mulţi ani de la prietenul tău căruia îi pasă de tine şi care te iubeşte. Sper că ai o zi minunată cu cei dragi şi apropiaţi”.

Kate i-a răspuns: „Te iubesc, prietenul meu. Pa”.

El Chapo a continuat zilele următoare cu alte mesaje, în care i-a spus că mama lui vrea s-o cunoască. „I-a spus despre tine. Nu-ţi face griji, nu e serios. Totul va fi grozav”.

Discuţiile dintre şeful cartelului drogurilor din Sinaloa şi protagonista de telenovele i-a fost fatală acestuia. Anhetatorii au interceptat sursa acestora şi a fost doar o chestiune de timp până la capturare.

El Chapo Guzman a fost capturat vinerea trecută (8 ianuarie), la o jumătate de an după ce a evadat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net