Mesajul lui Steve Jobs, de pe patul de moarte, pentru fiica lui: „Miroși ca o toaletă!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lisa Brennan-Jobs s-a decis să spună povestea relației zbuciumate pe care a avut-o cu Steve Jobs, fondatorul Apple, trecut în neființă în anul 2011, după ce a pierdut lupta cu cancerul pancreatic.

Jobs și Chrisann Brennan, mama Lisei Jobs, s-au cunoscut în anul 1972 pe când amândoi aveau 17 ani. Erau studenți la liceul Homestead din Cupertino, California. După șase ani, avea să se nască Lisa, însă Steve Jobs nu mai era prin preajmă. Atunci când a aflat că iubita lui este însărcinată, i-a pus imediat capăt relației.

Văzută abandonată și cu un copil mic, Chrisann a schimbat tot felul de locuri de muncă prost plătite pentru a putea supraviețui. Întotdeauna fondatorul Apple a susținut în public că nu este tatăl Lisei și că, de fapt, suferea de infertilitate. Ce este ironic este că Steve și-a botezat unul dintre modelele de calculator Macintosh realizate de Apple cu numele de Lisa. 

Numai că Jobs nu a scăpat chiar atât de ușor, așa că, în urma unui test ADN, s-a demonstrat că el este tatăl Lisei iar judecătorii l-au pus la plata a 500 de dolari pe lună drept pensie alimentară. La patru zile de la decizia tribunalului, Apple a fost listată la bursă iar compania valora peste 200 de milioane de dolari!

Atunci, Lisa avea trei ani iar Steve Jobs a vizitat-o. „Tu știi cine sunt eu? Sunt tatăl tău. Sunt cel mai important om de pe planetă pe care îl vei cunoaște”. Așa i s-a adresat Jobs fiicei lui, cu o aură de parcă era Darth Vader. 

Acum, la 40 de ani, fata lui Steve Jobs dezvăluie fața paternă a miliardarului, una întunecată și ascunsă de ochii publicului. Într-una dintre ultimele lor conversații, aflat pe patul de moarte, Jobs i-a spus Lisei că miroase ca o toaletă după ce i-a mirosit parfumul. În cartea sa biografică, Small Fry, care va fi difuzată începând cu 4 septembrie, Lisa face mai multe dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, Steve Jobs. 

„Este faimos! A inventat calculatorul personal! Locuiește într-o vilă și conduce un Porsche decapotabil și cumpără de fiecare dată alt model dacă îl zgârâie pe cel anterior”. Așa îl zugrăvea Lisa colegelor ei de clasă, atunci când era la școală, pe marele Steve Jobs. În schimb, tatăl ei, a făcut tot ce a fost posibil ca să o respingă pe Lisa. 

„Nu vei primi nimic, stai liniștită”, își aduce aminte Lisa atunci când l-a rugat pe Steve Jobs să-i cumpere și ei un Porsche. Femeia mărturisește că existența ei, pentru Steve Jobs, a fost o sursă de dezamăgire și de rușine. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net