Mesajul subtil oferit de Prințesa Diana într-un interviu: „Vreau să fiu regina...”

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana a grăit mai mult prin limbajul trupului, decât prin afirmații în interviuriFoto: Twitter
Prințesa Diana a grăit mai mult prin limbajul trupului, decât prin afirmații în interviuriFoto: Twitter

O expertă în limbajul trupului a analizat interviurile Prințesei Diana pe care le-a înregistrat cu puțin timp înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața. Cuvintele ei subliniau anumite aspecte, dar gestica sa spune altceva.

Prințesa Țării Galilor a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare într-un interviu pentru postul de televiziune britanic BBC în 1995, cu doi ani înainte de a muri, după cum precizează Daily Star. A declarat că a știut mereu de relația pe care soțul său o avea cu amanta lui, Camilla și a mărturisit că a avut la rândul ei, propriile aventuri amoroase, printre care, cea cu fostul ei instructor de călărie, James Hewitt.

A dezvăluit că suferea de bulimie și că avea stări de rău de mai multe ori pe zi, dar și că începuse să își dea seama că mariajul ei era compus din „trei persoane”, adică ea, Charles și amanta soțului.

Întrebată de jurnalistul Martin Bashir dacă își dorește să fie regină, Diana a părut șovăitoare și a răspuns: „Vreau să fiu regina inimilor oamenilor”, dar ochii săi au grăit contrariul. Diana și-ar fi dorit să fie cândva regină, după cum sugerează Judi James, expertă în limbajul trupului. Ea consideră că gestica și mai ales ochii Prințesei Diana sunt oglinda sentimentelor ei foarte frământate.

„Diana ne-a dezvăluit întreaga poveste a mariajului său prin intermediul limbajului trupului, de aceea acest interviu este atât de grăitor. Și-a accentuat deschiderea ochilor cu ajutorul machiajului și prin înclinarea capului sugerează că era o femeie foarte tristă și că trăia o tragedie.”

Atunci când e întrebată dacă crede că ar putea fi vreodată regină și răspunde „Nu, pentru că au decis că nu aș avea succes”, gestica Dianei indică faptul că își dorea cu adevărat să devină regină, dar era dezamăgită de felul în care cei din familia regală o priveau.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net