Mesajul transmis de Meghan Markle și Harry de ziua prințului George. Au evitat o gafă

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în mai 2018foto: EPA
Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în mai 2018foto: EPA

Ducele și ducesa de Sussex au transmis un mesaj simpatic în ziua în care prințul George a împlinit șase ani. Buni prieteni cu micul prinț, Meghan și Harry au încercat să nu fie prea formali, evitând în același timp cu grație o gafă de etichetă care le-a fost reproșată cu ocazia altor aniversări regale.

Harry (34 de ani) și Meghan (37 de ani) i-au transmis urările lor lui George printr-un comentariu la postarea de pe Instagram a părinților prințului, Kate și William.

Ducii de Sussex au scris ”La mulți ani! Îți dorim să ai o zi specială și îți trimitem multă dragoste” și au adăugat două emoticoane, un balon și un tort.

meghan markle harry 0 jpeg

A fost o alegere înțeleaptă pentru unchiul Harry și mătușa Meghan, care au evitat să folosească numele prințului, după ce, în trecut, au fost criticați că nu au folosit, în adresarea lor, titlurile nobiliare ale fraților lui George, Charlotte și micuțul Louis.

George, fotografiat de mama sa în grădina palatului Kensington

Prințul George a împlinit 6 ani, pe 22 de iulie. Cu ocazia zilei lui de naștere, Palatul Kensington a publicat o serie de imagini absolut adorabile, realizate chiar de Kate Middleton (37 de ani).

În primele două fotografii, prințul George râde cu gura până la urechi, în iarbă, în timp ce mama lui îi face poze. Imaginile au fost realizate în grădina Palatului Kensington, în urmă cu o lună, potrivit tabloidului britanic The Sun. Îmbrăcat în tricoul naționalei Angliei, prințul George îi calcă pe urme tatălui său, William (37 de ani), care este președintele Asociației de Fotbal din Marea Britanie. Potrivit unor surse apropiate de familia regală, micuțul este foarte pasionat de fotbal și ar fi și foarte talentat. Nu este exclus ca prințul George să devină primul fotbalist din familia regală. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net