Michelle Obama a sărbătorit victoria Franței la Campionatul Mondial din Rusia pe ritmuri de Beyonce. Fosta prima doamnă a SUA a fost surprinsă dansând de mama focului la concertul susținut pe Stade de France de Beyonce și Jay-Z imediat după ce naționala Franței a triumfat la Moscova.


Michelle Obama (54 de ani) și Sasha, fiica ei în vârstă de 17 ani, au participat la concertul susținut de Beyonce și Jay-Z la Paris, pe Stade de France, la scurt timp după ce spectatorii urmăriseră pe un ecran uriaș victoria naționalei în finala Campionatului Mondial din Rusia.

Dacă la intrarea pe stadion, Michelle Obama și Sasha au fost fotografiate de fani împreună, când au intrat în scenă Jay-Z și Beyonce, lângă scenă mai era doar fosta prima doamnă a SUA, alături de Tina Knowles, mama artistei.

michelle_obama_.jpg

michelle obama si mama lui beyonce
Michelle Obama și mama lui Beyonce, la concertul susținut de artistă la Paris
foto: Twitter

 

Spectacolul oferit de Michelle Obama a fost total. Îmbrăcată în pantaloni scurți albi, o cămașă supradimensionată și cu o pereche de sandale bej cu platfomă în picioare, fosta primă doamnă a SUA a dansat, a cânta, a făcut valuri cu spectatorii și a zâmbit tot timpul.

Nu e prima oară când Michelle Obama este văzută la un concert al lui Beyonce. În 2014, soția lui Barack Obama a participat la concertul Reginei Bey din Chicago împreunp cu cele două fiice ale ei, Sasha și Malia.

Loading...