Miliardarul Alki David trebuie să plătească despăgubiri de 58 milioane de dolari angajatei

Ultima actualizare:

    Alki David neagă acuzaţiilefoto: Profimedia
Alki David neagă acuzaţiilefoto: Profimedia

Moştenitorul miliardar al Coca Cola Hellenic, Alki David, trebuie să plătească despăgubiri de 58 milioane de dolari fostei sale angajate. Asta după ce femeia l-a dat în judecată pentru hărţuire sexuală şi agresare.

Moştenitorul miliardar al grupului Leventis-David, proprietarul uzinelor de îmbuteliere Coca Cola Hellenic, Alki David, de 51 de ani, trebuie să plătească despăgubiri de 58 milioane de dolari unei foste angajate. Grecul Alkiviades « Alki » David a fost condamnat să îi dea acestei femei suma uriaşă după ce aceasta l-a dat în judecată pentru hărţuire sexuală. Este una dintre cele mai mari sancţiuni din istoria judiciară a SUA, a declarat avocata victimei. Alki David, moştenitorul unei familii de industriaşi care s-a lansat şi în domeniul hologramelor şi al streaming-ului, a fost recunoscut vinovat, ieri, de agresiuni sexuale împotriva lui Mahim Khan, fosta lui angajată între anii 2014-2015, de către un tribunal din Los Angeles.

Kevin Spacey scapă de acuzare în cazul de agresiune sexuală! Reclamantul a murit

Mişcarea MeToo ajută femeile

Verdictul care s-a dat “aminteşte agresorilor, oriunde s-ar găsi, că nu pot face rău nepedepsiţi”, a declarat Mahim Khan. Datorită mişcării MeToo, “femeile, precum doamna Khan, nu mai acceptă să sufere în tăcere”, a adăugat avocata sa, Gloria Allred. Apărătorii victimei, Mahim Khan, au afirmat la tribunal că Alki David o prindea de gât de mai multe ori  pe angajată pentru a o obliga să simuleze un act sexual oral. Potrivit acestora, miliardarul mai avea obiceiul să o atingă în părţile intime şi să-i dezvelească sânii cel puţin o dată. Alki David a negat că a hărţuit-o pe Mahim Khan. El nu a fost prezent luni la tribunal, fiindu-i retras dreptul de a se apăra singur. Miliardarul a criticat sistemul judiciar american şi a acuzat-o pe acuzatoare şi pe martori că ar fi minţit. David a mai fost acuzat în mai multe rânduri de hărţuire şi a trebuit să plătească un total de 14 milioane de dolari despăgubire la două reclamante în această săptămână. Moştenitorul miliardar al Coca Cola Hellenic, Alki David, trebuie să plătească despăgubiri de 58 milioane de dolari fostei sale angajate Mahim Khan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net