O fată de 15 ani a fost filmată în timp ce făcea sex la o petrecere unde au participat mai multe staruri din lumea sportului. Fata a fost invitată la petrecerea care a avut loc sâmbătă noaptea, în scopul vizionării meciului de box dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao.


Adolescenta s-a dus la un moment dat la baie cu un bărbat, unde au făcut sex. Alţi invitaţi la petrecere i-au filmat pe cei doi cu telefoanele. Totul a avut loc într-un apartament din Edinburgh, Scoţia, iar la petrecere se aflau mai multe fete minore, dar şi un fotbalist şi un pugilist. Conform mirror.co.uk, cei doi nu au ştiut că fata a făcut sex cu un bărbat, aşa că poliţia nu a dat numele lor publicităţii. 

Clipurile cu fata făcând sex au fost publicate pe site-uri de socializare, iar poliţia a fost alertată. 

"S-a consumat multă băutură, iar fata nu ştia că e filmată", a spus o sursă din cadrul anchetei. 

Bărbatul alături de care apare fata însă nu a părut deloc deranjat şi chiar ar fi glumit pe Twitter că se poate apuca de filme porno. El a fost chiar încurajat de alţi utilizatori ai site-ului să se laude cu aventurile lui sexuale. 

Meciul din Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, considerat meciul secolului

pacquiao-si-vicleanul-mayweather.jpg

Pacquiao si Mayweather
În ciuda faptului că Pacquiao s-a considerat învingător, vicleanul Mayweather a câştigat la puncte «Meciul secolului»
Foto: AFP

Numit "meciul secolului", meciul dintre americanul Floyd Mayweather şi filipinezul Manny Pacquiao a avut loc sâmbătă noaptea, la Los Angeles. După 12 reprize, Mayweather a ieşit învingător. Aceasta a fost a 48-a victorie la profesionişti repurtată de Floyd Mayweather din tot atâtea partide. „A meritat să aştept meciul cu Pacquiao, acum voi fi în cărţile de istorie. Voi mai susţine un meci în septembrie, apoi mă retrag”, a fost declaraţia americanului.

Filipinezul în schimb a rămas consternat de decizia unanimă a arbitrilor în favoarea lui „Money” Mayweather: „Credeam că am câştigat eu. El n-a făcut nimic, doar a alergat”, a spus Pacquiao, care a suferit astfel a şasea înfrângere din carieră.

 
 
Loading...