Caz incredibil în Spania! Garda Civilă din Spania a arestat trei persoane în Sevilla, pentru o presupusă tentativă de a vinde, respectiv a cumpăra, o fată minoră. Mai precis, o româncă a vrut să-și vândă fiica unui cuplu, în vederea căsătoriei cu un băiat, de asemena minor. Toate acestea pentru 3.000 de euro.


Monstru, nu mamă! Fapta a ieșit la iveală în 8 ianuarie, după ce un profesor al fetei a alertat autoritățile, scrie publicația spaniolă.  Acesta a aflat chiar de la copilă că urmează să fie vândută de propria, în vederea unei "căsătorii forțate", așa că a sesizat poliția.

Oamenii legii au demarat cercetările și au aflat că mama fetiței, o femeie în vârstă de 37 de ani, şi viitorii socri, de 44, respectiv 47 de ani, de asemenea cetăţeni români, conveniseră să-şi căsătorească forţat copiii, relatează observatornews.ro.

Copila a fugit de acasă

Fetița a reuşit să fugă din casă. Ea a plecat de la Valladolid la Sevilla, unde l-a contactat pe profesor printr-o aplicaţie de mesagerie. Minora i-a cerut ajutorul, spunându-i că mama ei vrea să o mărite cu un minor român. Bărbatul a alertat autorităţile, care au preluat-o şi au plasat-o apoi într-un centru de îngrijire.

Între timp, poliţia i-au arestat în Sevilla, atât pe mama fetei, cât şi pe "socri".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: