Mireasa de 100 de ani e gata de nuntă

Ultima actualizare:

    Mirele a cumpărat inelele şi rochia ei pentru ceremonia de căsătorie
Mirele a cumpărat inelele şi rochia ei pentru ceremonia de căsătorie

Trăiesc fericiţi împreună de 30 de ani! Însă abia recent, Norah Witkiss, de 100 de ani, şi Malcolm Yates, de 74 de ani, s-au decis să se căsătorească. El şi-a găsit curajul s-o ceară de soţie.

Luna viitoare va avea loc nunta mult visată! Norah Witkiss, care va împlini 101 de ani în decembrie, e în al nouălea cer de fericire. Partenerul mult mai tânăr, Malcolm Yates, a cerut-o în sfârşit în căsătorie. Centenara i-a spus “da”, emoţionată, şi au hotărât să facă nunta cât mai repede, “până nu e prea târziu”. Trăiesc împreună de 30 de ani, în oraşul Prestatyn, Denbighshire, Ţara Galilor. S-au cunoscut la o petrecere. El a invitat-o la dans şi, de atunci, au rămas pentru totdeauna împreună. “Eu nu ştiam să dansez. Norah m-a învăţat toate mişcările”, a povestit Malcom.

Nu demult, el a cumpărat în secret verighetele şi a întrebat-o pe Norah dacă vrea să-i fie soţie. Tot el i-a cumpărat şi rochia pentru ceremonia de căsătorie. Nu este albă, nu i-a luat nici voal. Însă rochia este specială, spune Norah Witkiss. Nunta va avea loc la Hotelul The Beaches, în ziua de 16 octombrie. Norah a mai fost căsătorită de două ori, dar nicidată nu a fost mai bucuroasă ca acum.

Redevine femeie măritată cu acte în regulă. “Malcom şi eu suntem împreună de atâţia ani, dar niciodată nu mi-a vorbit de căsătorie până acum. Am acceptat imediat propunerea lui, ca să nu ratez oportunitatea. Mi-era teamă că nu apuc ziua când mă voi recăsători. Sunt sigură că vom fi fericiţi. Nu simt că am 100 de ani şi nimeni nu crede că sunt aşa de bătrână”, a spus mireasa.

Fostă bucătăreasă, Norah s-a măritat prima oară la 18 ani cu Fred Thomas, care a murit în 1970. A mai fost căsătorită cu Bert Witkiss, care a decedat în anii 1980. Norah are un singur copil din prima căsnicie. Ea a primit o felicitare de la Regina Elisabeta a II-a pentru că a ajuns la 100 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net