Ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment din viața acestor miri, dar marele eveniment s-a transformat într-o tragedie. Mireasa a vrut să-i facă o surpriză logodnicului său, dar și-a pierdut viața într-un tragic accident aviatic.


Rosemere do Nascimento Silva (32 de ani) a vrut să-l surprindă pe viitorul său soț și pe cei 300 de invitați la nunta lor, venind la altar cu un elicopter. Acesta a fost visul ei încă din copilărie.

În drum spre biserică însă, s-a produs tragedia. Elicopterul s-a prăbușit, iar în momentul impactului și-au pierdut viața mireasa, fratele ei, pilotul și fotografa, care era însărcinată în a șasea lună. În tot acest timp, mirele și invitații se aflau la altar și nu aveau nicio idee despre tragedia care tocmai se produsese.

mire_si_mireasa.jpg

mire mireasa
Doar șase din cei 300 de invitați știau de surpriza pregătită de mireasă
Foto: The Mirror

Polițiștii și anchetatorii încearcă acum să stabilească motivul exact al prăbușirii aparatului de zbor. Cel mai probabil, cauza accidentului ar fi condițiile meteo nefavorabile cu ploaie, ceață și nori, care au redus vizibilitatea și a lovit un copac, după cum informează The Mirror. Cu toții au aflat vestea prăbușirii elicopterului abia în momentul în care mirele a început să apeleze diverse persoane. Devenise îngrijorat, întrucât logodnica sa încă nu ajunsese.

ramasite_elicopter.jpg

ramasite elicopter
Cel mai probabil, elicopterul s-a prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile
Foto: The Mirror

Dintre cei 300 de invitați, doar șase știau de surpriza pregătită pentru mire. Cu toții au fost însă șocați când au aflat cumplita știre.

Loading...