Modul incredibil în care o fată de 13 ani a scăpat din mâinile unui violator VIDEO

Ultima actualizare:

    Bărbatul era deja urmărit de poliție pentru o faptă similarăFoto: Captură video
Bărbatul era deja urmărit de poliție pentru o faptă similarăFoto: Captură video

Un bărbat care a încercat să violeze o fată în vârstă de 13 ani când aceasta a deschis ușa pentru a intra în casă este căutat de poliţia din Carolina de Nord.

Imaginile surprinse cu o cameră de supraveghere arată cum bărbatul a urmărit fata în timp ce aceasta se apropia de casă. Potrivit Daily Mail, imediat ce adolescenta a deschis ușa, bărbatul a intrat în locuința fetei cu forța, cu intenția de a o viola.

Din fericire, tânăra a reacționat imediat, plesnindu-l pe bărbat peste față, lucru ce l-a determinat să plece. Totuși, acesta nu a reușit să se ascundă de camerele de supraveghere, care au înregistrat totul.

Momentul în care fata a fost atacată

Imediat după întâmplare, adolescenta s-a încuiat într-un dulap și i-a trimis un mesaj tatălui ei: „Tată, vino acasă acum. Un tip a încercat să mă violeze”.

Fata, care a decis să nu își dezvăluie identitatea, a relatat că mai întâi a văzut un om apropiindu-se de ea, în timp ce mergea spre casă. Apoi, bărbatul a însoțit-o până la ușă, i-a spus că s-a rătăcit și i-a adresat câteva întrebări indecente.

Atunci am decis să fug în casă, pentru că descuiasem deja ușa”, a declarat adolescenta, citată de Daily Mail. „Am încercat să îi trântesc ușa în față, dar nu am reușit”, a mai adăugat ea.

După ce a scăpat și i-a trimis mesajul tatălui ei, polițiștii au ajuns la fața locului și au început să-l caute pe bărbat, care mai era urmărit pentru o faptă asemănătoare. De asemenea, autoritățile i-au avertizat pe locuitorii din zonă să fie precauți.

Mă bucur mult că sunt în siguranță. Totuși, încă sunt foarte speriată. Nu mai am încredere în lumea din afară (din afara casei, n.r.)”, a spus fata îngrijorată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net