Kate Middleton şi prinţul William sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de pe mapamond, iar relaţia lor este un model de înţelegere pentru mulţi. Din exterior par a fi perechea perfectă, mereu alături unul de celălalt şi implicându-se în mod egal în creşterea şi educarea celor trei copii pe care îi au împreună. Cu toate acestea, rareori ducesa de Cambridge este dispusă să ofere informaţii personale despre relaţia lor, William fiind cel care vorbeşte mai mult despre asta. Cu ocazia participării în cadrul unei emisiuni de gătit, prezentată de Mary Berry, ducesa a făcut o excepţie şi a dezvăluit reţeta cu care William a încercat să o cucerească atunci când se aflau amândoi la facultate.


Kate Middleton a fost invitată în emisiunea de gătit a celebrei Mary Berry şi a dezvăluit o serie de amănunte care au făcut deliciul telespectatorilor. Ducesa a renunţat, pentru scurt timp, la atitudinea rezervată care o caracterizează atunci când este adus în discuţie subiectul relaţiei sale cu prinţul William, şi a dezvăluit care a fost reţeta cu care ducele de Cambridge a încercat să o cucerească atunci când se aflau amândoi în perioada liceului.

0_a-berry-royal-christmas.jpg

kate middleton alaturi de prezentatoarea emisiunii
Kate Middleton a dezvăluit amănunte din perioada facultăţii

William obişnuia să gătească pentru a o impresiona pe Kate

Potrivit lui Kate Middleton ei s-au întâlnit în timpul facultăţii, iar gătitul a contribuit la crearea unei legături, căci prinţul William apela adesea la trucuri gastronomice pentru a-i atrage atenţia ducesei. După mai mulre reţete mai mult sau mai puţin reuşite gătite de către William se pare că ea a fost impresionată de spaghetele bolognese preparate de acesta, potrivit mărturisirii făcute lui Mary Berry. "Atunci când eram la facultate William gătea tot felul de preparate, cred că aşa încerca să mă impresioneze de fapt. Spaghete bolognese, cârnaţi...În ziua de astăzi eu sunt cea care găteşte, iar William trebuie să suporte asta. Poate şi din cauza felului în care gătesc sunt atât de slabă", a spus Kate, pe un ton glumeţ, conform mirror.co.uk.
 

Loading...