Moment amuzant la conferința lui Trump și Iohannis. ”Aveți asta și în România?”

Ultima actualizare:

    Donald Trump a făcut o remarcă amuzantă în timpul conferințeifoto: EPA
Donald Trump a făcut o remarcă amuzantă în timpul conferințeifoto: EPA

Conferința susținută de Klaus Iohannis și Donald Trump a avut și câteva replici amuzante din partea liderului american. După ce ambii și-au susținut discursurile, jurnaliștii aflați la fața locului au avut dreptul la câteva întrebări pentru cei doi, iar Trump nu s-a putut abține.

După întâmpinarea lui Iohannis de către Trump la Casa Albă, semnarea Cărții de Onoare de liderul roman și după convorbirile tete-a-tete în Biroul Oval, cei doi au susținut o conferință de presă prin care și-au spus părerile și credințele.

Imediat după ce ambii lideri și-au încheiat discursurile, jurnaliștii au adresat câteva întrebări referitoare la subiectele recente în agenda celor două state. Cum era de așteptat, Donald Trump nu s-a putut abține și a stârnit râsul, atât jurnaliștilor, cât și al lui Iohannis. Mai mulți reporterii au ridicat mâinile pentru a-și adresa întrebările, moment în care Trump a intervenit, fie voind să fie ironic, fie neștiind ce journalist să desemneze.

”Uitați câte mâini pe sus. Aveți asta și în România?”, a spus râzând Donald Trump, desemnând un reporter de la o agenție pe care o consideră că îl acuză de ”știri false”.

Întrebările adresate la sfârșitul conferinței s-au rezumat, în mare parte, la situația actuală, intens dezbătută, referitoare la campania sa alectorală și posibila implicare a Rusiei în aceasta.

[[{"fid":"2178281","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"donald","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Conferința a avut loc la ora 21:45, ora României","field_subtitle[und][0][value]":"foto: EPA"},"type":"media","attributes":{"alt":"donald","title":"Conferința a avut loc la ora 21:45, ora României","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net