Gravidă moartă, operată pe stradă cu o lamă de ras! Imagini șocante

Ultima actualizare:

    Gravida care era deja moartă, a fost operată cu o lamă de rasFoto Youtube
Gravida care era deja moartă, a fost operată cu o lamă de rasFoto Youtube

O femeie gravidă care a murit înainte de a da naștere, pentru că i-a fost refuzată internarea în spital, a fost operată cu lama unui aparat de ras pentru a scoate la timp gemenii. Unul dintre bebeluși era deja mort, cel de-al doilea era în viață, însă a murit la scurt timp după naștere. Intervenția chirurgicală a fost făcută de o femeie, într-un spațiu public.

Spitalul a refuzat să o ajute pe pacientă, pentru că medicii o considerau deja „moartă”. Incidentul a avut loc într-un oraș din Camerun. Intervenția chirurgicală a fost filmată. În imagini, apare o femeie care „despică” pântecul unei gravide decedate pentru a-i scoate la timp copiii, potrivit DailyMail.co.uk. Acțiunea s-a desfășurat pe stradă, lângă un spital, cu ajutorul unei lame a unui aparat de ras. Medicii spitalului au refuzat să o ajute pe femeie sub pretextul că era deja moartă.

Familia femeii gravide susține că aceasta decedase înainte de a da naștere celor doi copii care încă mișcau în pântecul mamei. Alarmați, rudele ei au dus-o la Spitalul Laquintini din Doula, dar doctori au respins-o, nedorind să intervină.

În disperare de cauză, o rudă a soțului femeii gravide a făcut rost de o lamă de ras și a hotărât să o opereze pe defunctă pentru a scoate copiii la timp. Din păcate, unul dintre ei era deja mort, iar celălalt s-a stins din viață la scurt timp după naștere.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net