Momentul șocant în care o gorilă de 184 kg a evadat de la zoo! Ce au făcut autoritățile

Ultima actualizare:

    Vizitatorii au ignorat avertismentele și au enervat gorila până a reușit să scape din cușcăFoto: captură foto/Daily Mail
Vizitatorii au ignorat avertismentele și au enervat gorila până a reușit să scape din cușcăFoto: captură foto/Daily Mail

Joi, 13 octombrie, londonezii au fost în alertă din cauza unui incident neașteptat. O gorilă de doi metri înălțime și o greutate de peste 180 de kilograme a evadat de la grădina zoologică și a început să umble furioasă pe străzi, îngrozindu-i pe locuitori.

În ciuda avertismentelor de a nu enerva masiva primată, vizitatorii de la grădina zoologică au continuat să agite gorila până în momentul în care aceasta a lovit geamul care o despărțea de mediul înconjurător și a reușit să scape, informează Daily Mail. Autoritățile au descoperit acum că peretele de sticlă era crăpat chiar înainte ca gorila să înceapă să-l lovească în mod violent.

Kumbuka, un mascul de 18 ani de gorilă cu spate argintiu – cele mai mari din specia gorilelor– a făcut bucăți geamul și a umblat liber timp de 90 de minute prin nordul Londrei.

Pentru siguranța vizitatorilor, aceștia au fost evacuați într-un loc ferit de pericole, iar polițiștii și veterinarii au pornit pe urmele primatei. În cele din urmă, aceștia au reușit să-l captureze pe Kumbuka și l-au tranchilizat. Azi, 14 octombrie, medicii veterinari de la grădina zoologică din Londra au declarat că gorila este teafără și a fost dus îanpoi într-un alt adăpost.

În astfel de situații, autoritățile care au în subordine această sarcină, de soluționare rapidă a unei astfel de situații de urgență, trebuie să fie pregătite cu tranchilizante pentru diverse specii de animale, chiar și pentru o gorilă de 184 de kilograme. Datoria îngrijitorilor este de a aduce animalul nevătămat înapoi în cușcă fără pagube materiale sau victime umane. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net