Monstrul care a ucis o româncă, scrisoare pentru mama victimei

Ultima actualizare:

    Criminalul Riccardo Vitti a fost arestat  în ziua de 8 mai
Criminalul Riccardo Vitti a fost arestat în ziua de 8 mai

Cazul româncei continuă să şocheze Italia. Criminalul Riccardo Viti (55 de ani) i-a scris o scrisoare mamei Andreei Cristina Zamfir în care susţine că nu ar fi vrut s-o ucidă. Că i-ar fi luat viaţa din greşeală!

"Nu sunt ceea ce vor să mă descrie, adică un criminal în serie, ci o persoană care în acea noapte blestemată am pierdut controlul situaţiei şi nu m-am gândit niciodată şi nu am vrut ca fata să moară", a scris din închisoare monstrul Riccardo Viti, potrivit agenţiei ANSA.

Italianul Riccardo Viti i-a spus Dorinei  Drăghici că a omorât-o pe Andreea din  greşeală, în urma unui joc erotic
Italianul Riccardo Viti i-a spus Dorinei Drăghici că a omorât-o pe Andreea din greşeală, în urma unui joc erotic

În scrisoarea pe care i-a trimis-o Dorinei Drăghici, mama Andreei, asasinul adaugă cu tupeu: "Vreau să ştiţi că sunt consternat de pierderea pe care v-am pricinuit-o". "Mi-a fost teamă, nu am putut controla situaţia, ea mă implora să încetez, plângea, urla. Şi am fugit", a explicat criminalul în faţa tribunalului din Florenţa.

"M-am gândit imediat la părinţii mei. Şi am plecat mai departe", a adăugat el, lăsând să se înţeleagă că ar fi practicat un joc erotic şi s-a speriat când şi-a dat seama că i-a provocat leziuni grave.

De aceea ar fi lăsat-o să moară pe româncă! Faptul că există tendinţa ca avocaţii să-l scoată basma curată pe asasin, motivând că nu a fost o crimă cu sânge rece, ci un joc erotic care a scăpat de sub control, a înfuriat presa din Italia. Un grup de jurnalişti de la "Il Tirreno" a protestat împotriva încercării de a-i găsi scuze criminalului: "Andreea e fiecare dintre noi. Fiica, mama, soră. Să nu o ucidem a doua oară".

simeon stalpnicul png

Andreea Cristina Zamfir (26 de ani) a fost ucisă în noaptea de 4 spre 5 mai sub un pod din apropiere de cimitirul din Ugnano, la periferia Florenţei. Trupul său a fost găsit gol, ţintuit pe o bară de fier, ca şi când ar fi fost crucificată. Criminalul, Riccardo Viti, a fost prins după câteva zile şi a recunoscut că a omorât-o înfingându-i un baston adânc în anus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net