Monstrul de pe Instagram. Femeia Dragon a cheltuit 60.000 de dolari să fie urâtă

Ultima actualizare:

    Dragon Lady și-a schimbat nasul, urechile au fost îndepărtate, iar albul ochilor ei a fost colorat verde. FOTO: INSTAGRAM
Dragon Lady și-a schimbat nasul, urechile au fost îndepărtate, iar albul ochilor ei a fost colorat verde. FOTO: INSTAGRAM

Cea mai radicală transformare! Eva Tiamat Medusa, din Texas, SUA, s-a născut bărbat, apoi a devenit femeie, după care a cheltuit aproape 60.000 de dolari să arate ca un dragon. Nu vrea să moară în pielea de om.

O femeie din SUA a cheltuit mai mult de 56.000 de dolari pentru a se transforma într-o reptilă, ca să-și poată urmări visul de a trăi ca un dragon.

Eva Tiamat Medusa (54 ani), din orașul Bruni, Texas, susține că este ”cea mai modificată persoană transsexuală din lume” și că a suportat numeroase proceduri pentru a deveni un dragon, scrie uniland.co.uk.

S-a născut băiat, povestește Eva. Însă, îi plăcea mai mult să fie cu bunica în bucătărie și să gătească. A făcut o schimbare de sex și a devenit Eva. Ca femeie, a ajuns vicepreședinte al unei bănci acum câțiva ani.

Eva a fost diagnosticată cu HIV și a fost hotărâtă să nu moară ca om. A renunțat la funcția de la bancă și a început transformarea într-o reptilă. Și-a schimbat nasul, urechile au fost îndepărtate, iar albul ochilor ei a fost colorat verde. Eva are acum opt coarne pe frunte, limba ei bifurcată și toată fața ei tatuată. Acum este cunoscută sub numele de Dragon Lady.


    Eva și-a despicat limba, și-a pus coarne și și-a tatuat solzi pe fațăFOTO: INSTAGRAM
Eva și-a despicat limba, și-a pus coarne și și-a tatuat solzi pe fațăFOTO: INSTAGRAM

Descriindu-se ca ”trans-specie”, Eva nu se mai identifică ca fiind umană, ci ca reptilă.

”Pentru mine, transformarea mea este cea mai mare călătorie a vieții mele. Există motive profunde și sensuri profunde despre transformarea mea și de ce o fac. Nu am vrut să mor în această lume arătând ca un om. Am decis că a venit vremea unei schimbări în viața mea, așa că am vrut să arăt ca ceva care nu era uman”, a povestit ea la un show de televiziune.

Unul dintre motivele pentru care Eva s-a deschis despre călătoria ei este că speră că alții care doresc să-și schimbe corpul fizic se simt mai puțin singuri. Într-adevăr, Eva este prezentă pe toate rețelele de socializate și are mulți priteni virtuali, iar oamenii doresc să facă poze cu ea când o întâlnesc.

”Dorința mea cea mai mare în viață este să continui modificarea corpului până când metamorfoza mea este completă. Acesta este motivul pentru care mă ridic în fiecare zi și trăiesc. Sper că povestea mea va ajuta alți oameni, nu numai cei care au trecut prin vremuri grele, ci și oameni care și-au pierdut speranța”, spune Eva.

Sursa: uniland.co.uk

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net