Monstrul a murit, dar ea încă îi mai ascultă ordinele

Ultima actualizare:
I-a invitat  pe reporteri  în bucătărie
I-a invitat pe reporteri în bucătărie

Se simte ca la ea acasă în “puşcăria” care putea să îi fie mormânt. Austriaca Natascha Kampusch trăieşte în casa în care a fost ţinută ostatică 8 ani. Mai aude uneori vocea răpitorului, care s-a sinucis acum 10 ani.

Şocant! Reporterii de la Channel 7 din Marea Britanie au reuşit să o convingă pe Natascha Kampusch (28 de ani) să îi primească în „Casa Ororilor”.

Bântuie pe holurile  unde aude  vocea răpitorului
Bântuie pe holurile unde aude vocea răpitorului

Tânăra care a fost răpită în martie 1998 a fost de acord. Nu primeşte prea des musafiri. De altfel, nu cunoaşte mai pe nimeni şi nu vorbeşte nici măcar cu vecinii. Familia o mai vizitează din când în când, dar cei opt ani de prizonierat au îndepărtat-o de cei dragi. Cât e ziua de lungă face curat şi „vorbeşte cu Wolfi (n.r. răpitorul Wolfgang Priklopil)”.

Uneori adoarme în  magazia sub care  dormea acum 10 ani
Uneori adoarme în magazia sub care dormea acum 10 ani

Uneori, mai adoarme în magazia care dădea spre pivniţa de 5 mp în care a stat ferecată opt ani, în care a fost violată, torturată, înfometată, bătută şi abuzată de mai mulţi bărbaţi deodată. „Am grijă să nu se pună praful pe mobilă şi vreau să păstrez locuinţa la fel ca acum 10 ani”, a declarat ea în faţa camerelor de luat vederi.

Curtea casei,  păstrată ca pe  vremea detenţiei
Curtea casei, păstrată ca pe vremea detenţiei

Natascha a recunoscut că uneori mai aude vocea lui Wolfgang şi se teme să nu o certe, aşa că face curat cum îi plăcea lui. Nu a avut nici un iubit după ce a evadat la 23 august, în 2006.  „În 2011, autorităţile au cimentat pivniţa. Aşa că am scrijelit pe beton anul în care mi-au fost îngropate amintirile”, a explicat ea.


    Curtea casei,  păstrată ca pe  vremea detenţiei
Curtea casei, păstrată ca pe vremea detenţiei

Tânăra a strâns din interviuri aproape 7,2 milioane €, însă cheltuieşte enorm pe consiliere psihologică, pentru a scăpa de trauma care nu o lasă să se integreze în societate. În cei 10 ani de la evadare, Natascha s-a îngrăşat mult şi spune că nu se poate opri din mâncat pentru că “Priklopil mă ţinea zile în şir nemâncată şi trebuia să înfulec pe furiş”.Click! spune– 2 martie 1996. Natascha e răpită de pe stradă de Wolfgang Priklopil.– Septembrie 1998. Autorităţile încetează să o mai caute, familia o crede moartă.– 23 august 2006. Natascha evadează. Priklopil se sinucide.– 2016. Se mută în locuinţa în care a stat captivă.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net