Mina Bașaran ducea o viață de vis, iar în aprilie urma să fie mireasă. Tânăra de 28 de ani și-a găsit însă sfârșitul într-un cumplit accident aviatic petrecut duminică în Iran. La bordul avionului se aflau 11 persoane și din păcate toate au decedat.


Avionul turcesc care s-a prăbușit în Iran era unul privat, aparținând companiei Başaran Holding, iar în acesta se afla chiar Mina Başaran, moștenitoarea firmei.

Avion cu 60 de pasageri la bord s-a prăbuşit în Iran

avion.jpg

avion prabusit iran
Avionul transporta în jur de 60 de persoane

E stare de alertă printre autoriăţile din Iran după ce un avion care transporta între 50 şi 60 de pasageri s-a prăbuşit în munţi înainte cu 180 de kilometri de a ajunge la destinaţie. Aeronava a coborât în ​​munții Zagros, lângă orașul Semirom, în provincia Isfahan, când a dispărut de pe radare. "Toate forțele de urgență sunt în alertă.Avionul avea între 50 și 60 de pasageri", a spus un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență. Prognoza meteorologică nefavorabilă a împiedicat un elicopter de urgență să ajungă în zonă. În acest moment nu se cunoaşte dacă există supravieţuitori. 

Ştire în curs de actualizare
 

 

Mina Başaran era fiica unui om de afaceri turc și se afla împreună cu șapte dintre prietenele ei, care urmau să-i fie domnișoare de onoare, într-un avion Challenger 604. Cele opt fete se întorceau din Dubai, de la petrecerea burlăciţelor.

dz04mdamagfzad1lmtu1nwe4njm4zdm1yzewyme4nzjlzmzmzjfjyze2mg.thumb_.jpg

avion tragedie mina moarte fete
Cele opt fete se întorceau din Dubai, de la petrecerea burlăciţelor
foto: Instagram

 

Într-o ultimă postare de pe Instagram, Mina atașa o fotografie cu ea și cele șapte prietene ale sale la un hotel din Dubai.

Avionul s-a prăbușit într-o zonă muntoasă şi a luat foc, potrivit unui purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă iraniene.

Crucea Roşie din Iran a anunţat, de altfel, că a recuperat toate trupurile neînsufleţite din epavă. La manşă era o femeie cu experienţă, care fusese în trecut pilot de elicopter în aviaţia turcă. Înaintea prăbuşirii, aceasta ar fi anunţat turnul de control că se confruntă cu o defecţiune tehnică.

Mina era extrem de iubită în Turcia, apăruse pe coperta revistei Grazia, iar pe contul de Instagram avea peste 750.000 de fani, scrie Daily Star.

 

 

 
 
Loading...