Motivul halucinant pentru care un român şi-a ucis soţia cu 10 lovituri de cuțit, în Italia

Ultima actualizare:

    Mădălina a fost înjunghiată de soțul ei în timpul unui scandal conjugalfoto: La Nazione
Mădălina a fost înjunghiată de soțul ei în timpul unui scandal conjugalfoto: La Nazione

Apar primele concluzii în cazul Mădălinei, românca de 32 de ani ucisă cu sânge rece de către soţul său, Adrian (39 de ani), într-un cătun din Italia. ”Se iubeau foarte mult, iar acesta a fost singurul moment de neînţelegere pe care l-au avut de când sunt căsătoriţi”, a declarat avocatul bărbatului.

Teribila fapta a avut loc în 7 decembrie, pe fondul unui scandal conjugal, când bărbatul şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat victimei mai mult de zece lovituri în zona abdomenului şi a pieptului. După ce Mădălina s-a prăbuşit pe podea, într-o baltă de sânge, agresorul a încercat să dea foc locuinţei, pentru a şterge urmele crimei. S-a răzgândit, însă, a ieşit din imobil şi a alertat carabinierii. Când oamenii legii au sosit la faţa locului, femeia era fără suflare.

Soţul său prezenta tăieturi pe gât şi abdomen, dar şi arsuri pe braţe. La audieri, el şi-a recunoscut crima. "Clientul meu susţine că şi-a pierdut cumpătul în timpul unul scandal cu soţia lui şi a ucis-o. Motivul? El voia să se întoarcă în România, să încheie această etapă a vieţii, iar ea s-a opus. De zile întregi discutau pe marginea acestui subiect. Luni, însă, conflictul a escaladat şi a omorât-o", a declarat avocatul românului, citat de publicaţia La Nazione, conform Adevărul.

Bărbatul a avut un acces de furie. Femeia a încercat să se apere

Potrivit acestuia, agresorul nu şi-a putut explica faptele. "A avut un acces de furie. Se iubeau foarte mult, iar acesta a fost singurul moment de neînţelegere pe care l-au avut de când sunt căsătoriţi. El a vrut să se întoarcă acasă, să muncească în România, dar soţia lui prefera să rămână în Italia, unde îi era bine şi reuşise să se integreze", a mai spus avocatul.

Cercetările efectuate au stabilit că rănile pe care le prezenta românul pe gât şi abdomen au fost provocate în timpul agresiunii, întrucât femeia a opus rezistenţă, încercând să îşi apere viaţa.

Citește și:

Româncă de 32 de ani, ucisă de soț cu 10 lovituri de cuțit, în Italia! Ce a făcut bărbatul după crimă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net