Motivul inedit pentru care prinţul Harry nu visează la o familie numeroasă

Ultima actualizare:
Prinţul Harry nu îşi doreşte să îl egaleze pe William în ceea ce priveşte numărul moştenitorilor
Prinţul Harry nu îşi doreşte să îl egaleze pe William în ceea ce priveşte numărul moştenitorilor

Prinţul Harry a devenit tată în urmă cu două luni, iar acest rol i se potriveşte mănuşă. Fiul cel mic al prinţesei Diana vorbeşte întotdeauna cu zâmbetul pe buze despre micul Archie Harrison şi se pare că se gândeşte serios la posibilitatea de a întâmpina pe lume un al doilea copil. Dorinţa de a deveni tată din nou este totuşi contrabalansată şi de grija pe care Harry o are pentru mediul înconjurător. În ultimul interviu acordat publicaţiei British Vogue, prinţul Harry a explicat care este motivul pentru care nu doreşte să îl egaleze pe William în ceea ce priveşte numărul moştenitorilor.

Prințul Harry a recunoscut că își dorește „doi copii, maxim” cu Meghan Markle căci se gândeşte serios să ajute la salvarea planetei şi să nu contribuie la suprapopularea acesteia.Ducele de Sussex a făcut observația sinceră în timpul unui interviu cu legendarul etolog Dr. Jane Goodall, în vârstă de 85 de ani. Interviul controversat va fi publicat în numărul din septembrie al British Vogue.

Noul tată în vârstă de 34 de ani a fost îndemnat să facă mărturisirea în timp ce el şi celebrul etolog au discutat despre mediu și schimbările climatice. Harry a spus: „Cred că, ciudat, din cauza oamenilor pe care i-am cunoscut și a locurilor în care am avut norocul să merg, am avut întotdeauna o legătură și o dragoste profundă pentru natură. O văd altfel acum , nu încape îndoială. Ducele a adăugat apoi: „Dar eu am crezut întotdeauna: acest loc, pământul pe care trăim, este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind la fel de inteligent ca toți, sau la fel de evoluat cum ar trebui să fim cu toții. Ar trebui să putem lăsa ceva mai bun pentru următoarea generație ", au fost cuvintele prinţului Harry, potrivit mirror.co.uk. 

Ducele a subliniat apoi cât de important este ca oamenii să devină conştienţi de faptul că Terra suferă şi are nevoie de ajutor. „Mereu mă gândesc ori de câte ori există un alt dezastru natural, o creștere uriașă a erupțiilor sau cutremurelor, câte indicii trebuie să ne ofere natura înainte de a conştientiza pagubele și distrugerea pe care o provocăm?".

Ducii de Sussex alături de micuţul Archie Harrison
Ducii de Sussex alături de micuţul Archie Harrison

Regina Elisabeta nu doreşte ca Meghan şi Harry să adopte un copil

Există zvonuri în spațiul public despre Meghan Markle care dorește cât de curând să devină din nou mamă. Cu toate că a născut în urmă cu doar două luni, ducessa de Sussex, alături de soțul său, se gândesc mult la viitor, așa că vor să-i ofere micuțului Archie.


    Ducii de Sussex alături de micuţul Archie Harrison Foto:GettyImages
Ducii de Sussex alături de micuţul Archie Harrison Foto:GettyImages

Ei nu exclud varianta adopţiei unui copil din ţările africane, însă regina Elisabeta nu este deloc încântată de această idee. „Harry şi Meghan se vor lovi de opoziţia Reginei, deoarece nimeni din familia regală nu a mai înfiat până acum un copil. Însă la cât de încăpăţânată este Ducesa de Sussex, cu siguranţă va face doar cum vrea ea“, a declarat o sursă apropiată Casei Regale a Marii Britanii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net