Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William s-au despărţit la începutul relaţiei lor

Ultima actualizare:

    Prinţul William şi Kate Middletonfoto: Getty
Prinţul William şi Kate Middletonfoto: Getty

Ducele şi ducesa de Cambridge au avut o relaţie ani buni înainte de nunta din 2011, însă lucrurile nu au fost mereu roz între ei. Kate Middleton şi Prinţul William s-au despărţit o perioadă când erau încă la facultate şi, deşi cei doi nu au ascuns acest lucru, multă lume s-a întrebat ce a dus la ruptura temporară.

Conform unei experte în familia regală britanică, motivul ar fi fost unul simplu. Kate ar fi fost pur şi simplu copleşită de relaţia cu un membru al unei familii atât de importate. Unde mai pui că era încă la facultate şi era foarte tânără. "Cred că şi-a dat seama la ce s-a înhămat şi ce povară e. E o pedeapsă pe viaţă, să te măriţi cu un membru al familiei regale", a explicat Judy Wade, conform mirror.co.uk. 

Kate Middleton crede că despărţirea de atunci a făcut-o mai puternică

Kate şi William nu au spus niciodată care a fost motivul exact al despărţirii de scurtă durată, dar au vorbit deschis despre efectele ei. "Eram amândoi foarte tineri şi încercam să ne dăm seama cine suntem, eram şi diferiţi. Am încercat să ne găsim pe noi înşine, aveam nevoie de spaţiu şi a fost mai bine", a povestit William. 

Ducesa a recunoscut că a fost nefericită pe perioada despărţirii, dar cred că a fost o idee bună. "Nu eram deloc fericită, dar m-a făcut să fiu mai puternică. Afli lucruri pe care nu le bănuiai despre tine. Cred că, atunci când eşti tânăr, o relaţie te poate consuma". 

Şi se pare că despărţire de la începutul relaţiei chiar a fost una de bun augur. Kate şi William, care s-au cunoscut la facultate, când studiau la St. Andrews în Scoţia, sunt împreună din 2001 şi au trei copii superbi, pe prinţii George şi Louis şi pe prinţesa Charlotte. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net