Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a nu va renunţa niciodată la tron în favoarea lui Charles

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a l-a numit pe prinţul Charles conducător al Commonwealthului Foto:GettyImages
Regina Elisabeta a II-a l-a numit pe prinţul Charles conducător al Commonwealthului Foto:GettyImages

Un realizator de filme şi apropiat al Casei Regale a Marii Britanii a dezvăluit motivul pentru care regina Elisabeta a II-a nu va abdica niciodată în favoarea fiului său, prinţul Charles. Nick Bullen a scos la lumină o serie de motivaţii necunoscute ale reginei şi a subliniat că aceasta doreşte să se bucure din plin de populariattea pe care cei mai mici dintre membrii familiei o aduc Casei Regale.

Nick Bullen este realizatorul de documentare care a reuşit să câştige încrederea celor mai importanţi oameni din Casa Regala a Marii Britanii şi persoana care a documentat viaţa celor mai apreciaţi oameni de pe mapamond. În anul 2015, Nick a purtat o discuţie amplă cu moştenitorul coroanei britanice şi a avut ocazia de a studia în profunzimele cutumele acesteia. Valul de mister care învăluie abdicarea reginei Elisabeta a II-a a fost ridicat de dezvăluirile britanicului Nick Bullen .

Prinţesa Charlotte creşte considerabil popularitatea Casei Regale a Marii Britanii

Potrivit acestuia, regina Elisabeta a II-a nu are nici cea mai mică intenţie de a abdica în favoarea fiului său pentru că are un simţ al datoriei extrem de accentuat şi, în plus, doreşte să se bucure de populariatea pe care nepoţii săi i-o aduc. Cea care a cucerit definitv inimile publicului britanic este, cu siguranţă, prinţesa Charlotte, fiica ducilor de Cambridge. Deşi are doar trei ani ea ştie cum să îi farmece pe cei prezenţi cu ajutorul zâmbetului său şiret.

Prinţesa Charlotte a fost supranumită "Drăgălăşenia Sa regală" de către publicaţiile britanice
Prinţesa Charlotte a fost supranumită "Drăgălăşenia Sa regală" de către publicaţiile britanice

Nick este de părere că prinţul Charles are şanse să devină rege într-o bună zi, poate atunci când va avea 80 de ani, căci regina se bucură de o sănătate de fier şi de o longevitate moştenită de la părinţii săi. "Mama reginei a trăit 101 ani. Regina se va afla pe tron pentru mult timp, ar putea să mai trăiască pentru încă 10 ani. Este o femeie care le-a văzut pe toate şi care a făcut de toate, este o mamă muncitoare şi o femeie de carieră. Aşadar, nu cred că va renunţa la tron prea curând", a declarat Nick Bullen pentru dailymail.co.uk. 

Elisabeta a II-a a renunţat la o parte din datoriile regale în favoarea lui Charles 

În ciuda faptului că nu doreşte să renunţe la tron prea curând, regina Elisabeta a II-a a pus la punct un plan de acţiune în cazul în care ceva neprevăzut va interveni, iar ea se va afla în imposibilitatea de a guverna. În acest sens , în anul 2017, prinţul Charles a fost numit succesorul reginei şi conducător al Commonwealth-ului. În plus, Elisabeta a II-a a cedat o bună parte din datoriile sale prinţului Charles. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net