Motivul pentru care Regina Elisabeta nu va participa la botezul lui Archie

Ultima actualizare:
Haina pe care o a purta și Archie la botezul său, așa cum au făcut și verișorii săi
Haina pe care o a purta și Archie la botezul său, așa cum au făcut și verișorii săi

Prințul Harry și Meghan Markle își botează sâmbătă, 6 iulie, primul copil, Archie Mountbatten, la castelul Windsor. Acest eveniment va fi unul privat, iar numele naşilor nu au fost dezvăluite încă.

Micuţul Archie are doar două luni, iar părinții săi i-au organizat botezul care va fi oficiat de arhiepiscopul Canterbury, Justin Welby, care este și liderul spiritual al Bisericii Angilcane.

La slujba de botez vor participa numai 25 de oaspeţi, între care nu se va număra şi Regina Elisabeta a II-a deoarece ea are un alt angajament oficial care s-a nimerit în aceeași zi cu botezul. Spre deosebire de Kate Middleton şi prinţul William, care au invitat presa la botezul celor trei copii ai lor, la botezul micuţului Archie nu va fi prezent nimeni din mass-media.

Petrecerea va fi condusă de prinţul Charles şi soția sa, Camilla, dar şi de Kate Middleton şi prinţul William. Micuţul va fi botezat în apă adusă de la Râul Iordan, din Israel.

Archie Mountbatten-Windsor va fi botezat după o tradiție îndrăgită de Casa Regală a Marii Britanii. El va purta aceeași ținută cu care au fost îmbrăcați verișorii săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, copiii ducilor de Cambridge, când au fost la rândul lor botezați.


    Haina pe care o a purta și Archie la botezul său, așa cum au făcut și verișorii săiFoto: Getty
Haina pe care o a purta și Archie la botezul său, așa cum au făcut și verișorii săiFoto: Getty

Haina în care va fi botezat Archie este o replică din dantelă şi satin a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, prinţesa Victoria, din 1841, care a devenit între timp ţinuta oficială la botezurile membrilor familiei regale. Piesa istorică este mult prea fragilă pentru a putea fi îmbrăcată, fapt pentru care aceasta este păstrată în arhivele familiei. Din 2008, o replică a acesteia, care a fost realizată manual în integralitate, este disponibilă pentru noii moștenitori.

Va fi Serena Williams nașa bebelușului regal? Ce spune tenismena despre botezul lui Archie

Așa că admiratorii lor s-au pus pe ghicit. S-a vehiculat, astfel, că Serena Williams, care este prietenă cu Meghan, ar fi cea care l-ar năși pe micuț. Tenismena a fost întrebată însă despre botez, în cadrul unei conferințe, și s-a exclus de pe lista părinților spirituali, explicând că este „extrem de ocupată”. „Nu voi putea ajunge (la botez n.r), voi lucra sâmbătă. Dar Meghan mă înțelege”, a spus campioana, potrivit Mirror.

Reprezentanții Casei Regale au anunțat că ceremonia de botez va fi una privată și restrânsă, explicând că faptul că nașii nu au fost anunțați a ținut de dorința lor de a le fi respectată intimitatea. Totuși, pe lângă Serena Williams, au mai existat și alte speculații cu privire la posibilii părinți spirituali ai lui Archie: George și Amal Clooney, tot prieteni buni de-ai Ducilor de Sussex, celebra gazdă TV Oprah Winfrey sau PR-ul lui Meghan Markle și prietena ei bună, Jessica Mulroney.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net