Motivul absurd pentru care un bărbat și-a ucis soția în noaptea nunții

Ultima actualizare:

    A fost ucisă de soț chiar în noaptea nunțiiFoto Metro.co.uk
A fost ucisă de soț chiar în noaptea nunțiiFoto Metro.co.uk

În mod normal, ziua nunții ar trebui să fie cel mai fericit moment din viața oricărei femei. Nu la fel s-a întâmplat și în cazul unei tinere din Pakistan. Aceasta a fost ucisă în noaptea nunții chiar de propriul soț. Motivul este incredibil.

Potrivit Metro.co.uk, Khanzadi Lashari (19 ani) era încă îmbrăcată în rochia de mireasă când soțul său, Qalandar Baksh Khoshar, a ucis-o chiar în noaptea nunții. Tatăl fetei a devenit neliniștit în momentul în care tinerii căsătoriți nu s-au mai arătat după noaptea nunții. De asemenea, când a mers acasă la cuplu, tatăl lui Lashari nu a fost întâmpinat de nimeni.

Acesta a alertat rudele și au intrat forțat în casă unde a descoperit trupul neînsuflețit al fetei întins pe pat, în timp ce Qalandar dispăruse. Poliția a întocmit un dosar pe numele soțului fetei decedate fiind acuzat de strangulare.

„Nunta a decurs bine și toată lumea, inclusiv cuplul s-au bucurat de ceremonie. A avut loc prin consimțământ mutual și nu am obervat nimic în neregulă la Qalandar Baksh”, a declarat fratele fetei.

Qalandar a fost însă găsit a doua zi împușcat în picior. După ce i-a fost tratată rana, bărbatul a fost arestat. El a recunoscut că a ucis-o pe Lashari strangulând-o cu un șnur de bumbac pentru că a aflat că nu era virgină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
costel corduneanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net