Motivul uimitor pentru care nicio tentativă de asasinare a lui Putin nu a reușit

Ultima actualizare:

    Au existat cinci tentative de asasinare a lui Putin, dar niciuna nu a reușitFoto: Getty
Au existat cinci tentative de asasinare a lui Putin, dar niciuna nu a reușitFoto: Getty

Regizorul Oliver Stone adună informații pentru un nou film biografic despre actualul președinte al Federației Ruse. Pentru a crea o imagine mai clară în rândul americanilor despre liderul de Kremlin, regizorul i-a luat lui Vladimir Putin un interviu în care a vorbit deschis despre motivul pentru care nicio tentativă de asasinare nu a reușit.

În timpul interviului care va fi inclus în documentarul biografic despre Putin ce va cuprinde patru părți, Oliver Stone a adus în discuție și tentativele de asasinare a liderului de la Kremlin:

„De trei ori președinte și cinci tentative de asasinare, după câte mi s-a spus. Nu la fel de multe ca la Fidel Castro, pe care l-am intervievat. Cred că el a avut vreo 50”, a precizat regizorul american, potrivit cbcnews.com.

„Da, am vorbit cu Castro despre asta și mi-a spus: «Știi de ce sunt încă în viață?» L-am întrebat: «De ce?». «Pentru că am fost mereu cel care și-a ales personalul de securitate». Dar da, îmi fac meseria, ofițerii de securitate și-o fac pe-a lor și continuă acest lucru cu succes”, a declarat Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a mai adăugat că are încredere deplină în cei care-i asigură siguranța și chiar dacă știe că de regulă, asasinările reușite sunt cele săvârșite chiar de oamenii de încredere ai unui președinte, Putin a mărturisit cu o atitudine rece, încrezătoare, că nu se teme de acest lucru: „Există un proverb rusesc: Cei care sunt destinați să moară de spânzurătoare, nu se vor îneca”.

Întrebat de Oliver Stone care crede că-i este destinul, Putin a replicat că „doar Dumnezeu ne cunoaște destinul”. Pentru președintele rus, nu felul cum va muri îl îngrijorează, ci lucrurile pe care apucă să le realizeze în această lume și felul cum se bucură de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net