V-ați întrebat vreodată de ce Prințul William și Kate Middleton nu se țin niciodată de mână în public? Ducele și Ducesa de Cambridge participă la nenumărate evenimente împreună, dar aproape niciodată nu au fost văzuți ținându-se de mână.


Spre deosebire de fratele său, Prințul Harry, care a fost văzut de mai multe ori ținându-și partenerele de mână, Prințul William preferă să nu mențină un contact tactil cu soția sa.

Experții în obiceiurile de protocolul regal britanic  consideră că celebrul cuplu ar avea rețineri în a-și împărtăși gesturi de iubire unul altuia în public pentru a nu fi distrași de la rolul de personalități regale.

william_si_kate_1.jpg

printul william kate middleton
Spre deosebire de Prințul Harry, Ducele de Cambridge nu-și ține partenera de mână
Foto: Getty

 

„Nu există vreo regulă de etichetă sau un protocol regal care să indice că un cuplu nu trebuie să-și arate afecțiune în public. Motivul rațional ține mai degrabă de faptul că atunci când călătoresc în străinătate, cum a fost excursia în India, practic, cuplul se află acolo în calitate de reprezentanți ai monarhiei britanice. Cuplul este tentat să-și arate puțină afecțiune în public pentru a nu fi distrași de la rolurile pe care le au”, a declarat Myka Meier, fondatoarea Beaumont Etiquette, potrivit The Sun.

william_si_kate_3.jpg

printul william kate middleton
Nu există un protocol regal care să interzică arătarea afecțiunii în public
Foto: Getty
 
 
Loading...