N-o să-ți vină să crezi ce face această mamă cu copilul legat de ea VIDEO

Ultima actualizare:

    Ashley Wright a fost criticată pentru că și-a pus fetița în pericol în timpul dansului la barăcaptură: YouTube
Ashley Wright a fost criticată pentru că și-a pus fetița în pericol în timpul dansului la barăcaptură: YouTube

O mamă a devenit ținta criticilor internauților, după ce a publicat pe YouTube un videoclip extrem de controversat.

Ashley Wright, o tânără mamă, pasionată de dansul la bară a stârnit numeroase proteste în rândul fanilor ei, după ce a făcut public un videolclip în care practică exerciții acrobatice, în jurul unui stâlp, în timp ce își ține fetița în vârstă de doi ani legată de ea, informează mirror.co.uk. Totul s-a derulat pe melodia Circle of Life (Cercul vieții), din cunoscutul desen animat Lion King (Regele Leu).

Criticată că își poate strivi copilul

Femeia a preferat să îmbine maternitatea cu dansul la bară pentru a demonstra femeilor că pot să-și urmeze pasiunile, în timp ce au grijă de copiii lor. Ea a publicat materialul video cu următorul comentariu: "Am decis să facem un dans împreună. Sunt foarte recunoscătoare că alții m-au ajutat să fiu coregrafa acestui moment și să am parte de această experiență".

Însă fanii de pe canalul personal de YouTube au criticat-o, considerând că și-a pus copilul în pericol. "Arată forte bine, dar după ce se învârtește de două ori și îngenunchează, poți vedea capul bebelușului care iese din materialul textil și se dă brusc pe spate", a comentat un internaut. "Nu mă interesează că este vorba despre dans la bară, ci faptul că o face cu copilul legat la spate. Dacă alunecă, îl poate strivi", a mai spus altul.

Pe lângă critica de care a avut parte, mama dansatoare s-a bucurat și de susținere printre cei care au vizualizat acest video. "Cred că a fost un dans extraordinar și cred că frumoasa ta fiică s-a bucurat de el. Este o modalitate minunată de a relaționa cu ea, în timp ce te exprimi prin exercițiu fizic și yoga", a explicat un internaut.

Ashley a precizat că a filmat videoclipul într-un centru de dans din nordul Hollywood-ului și că acest moment a fost precedat de altele în care a dansat la bară în timp ce era gravidă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net