Nebunie totală! Trăiesc cu 81 de animale în casă

Ultima actualizare:

    Scott şi Leanne, împreună  cu copiii lor, iubitori de animale
Scott şi Leanne, împreună cu copiii lor, iubitori de animale

Nebunie totală! O familie din Marea Britanie trăieşte cu 81 de animale exotice în casă. Copiii se joacă şi dorm cu şerpii piton în camerele lor. Familia lui Scott Gavin mai are tarantule, suricate şi chiar şi un sconcs albinos.

Scott Gavin, în vârstă de 35 de ani, şi soţia sa, Leanne, de 34 de ani, din Marea Britanie, sunt pasionaţi de animalele exotice. Ei ţin trei pitoni birmanezi, care au până la 3,6 metri lungime, liberi prin casă. Reptilele dorm în camerele copiilor lor, David, de 13 ani, Robert, de 12 ani, Chloe, de 11 ani, Ellie-Mai, de 8 ani, Megan de un an şi nouă luni şi Emily, în vârstă de 3 ani.

Scott îi lasă pe  pitoni în voie  pe trupul lui
Scott îi lasă pe pitoni în voie pe trupul lui

Nu se tem că le-ar putea face vreun rău. De aceea îi lasă pe copii să se joace în voie cu şerpii. În casă mai aduc din când în când şi tarantulele, suricatele şi chair un pui de crocodil. Alte animale ale familiei mai sunt porcuşori de Guineea, iepuri, raţe, arici, gândaci, şopârle şi alte specii de şerpi, care sunt cazaţi în cuşti exterioare. În total, familia Gavin deţine 15 şerpi.

Şerpii sunt  lăsaţi liberi  prin casă
Şerpii sunt lăsaţi liberi prin casă

Toate animalele sunt aduse în casă de copii. Cel mai iubit de către cei mici este sconcsul Rosie. Pentru întreţinerea animalelor, soţii Gavin ajung la cheltuieli de 400 de lire sterline (2.155 de lei), pe lună. Pitonii birmanezi sunt unii dintre cei mai mari şerpi din lume, putând ajunge la 9 metri lungime şi greutatea de 90 de kilograme. Pot să înghită şi o căprioară. Sunt neveninoşi, dar ucid prin strangulare, chiar şi omul. Au speranţa de viaţă de 25-30 de ani. Tarantulele sunt o familie de păianjeni ce cuprinde 900 de specii, dintre care cele mai multe sunt inofensive pentru oameni, cu dimensiuni între  2,5 – 10 cm până la 8 – 30 cm şi speranţa de viaţă între 15-25 de ani. Suricatele sunt mamifere mici originare din Africa. Au lugimi de 25-35 centimetri, greutăţi de până la 730 de grame şi durata de viaţă 12-14 ani. Sconcsul e un mamifer de circa 42 centimetri, 1,9 kilograme, care trăieşte între 5 şi 8 ani. Este un animal prietenos, dar miroase urât, din cauza unei glande.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net